• Muhabbet
  • Doğum kontrol hapı ve gebelik 😊

Deleted33 canım bende kullanıyorum bu hapı ilk ay gördüm sonra kesildi bende gebelik korkusuyla kan verdim ve negatif çıktı gecikmeden 10 gün sonra verdim yani ebe de normal dedi kesilmeler oluyor genelde bende 1 sene olmadım bu hapı kullanırken dedi yarın 4. Kutuya geçeceğim ben memnunum demekki yumurtlama olmadığı için kesildi adetim sizde büyük ihtimalle henüz korumaya başlamadan kapmışsınız ilk 1 ay ek koruma gerektiği için hapı kullanmaya başladığınız ilk 1. Ayda olmuş diye düşünüyorum

Deleted33
    Hayırlısı olsun canım ne güzel maşallah 🫶😄
    Korkma veren Allah’ın bir bildiği var ki Bir bebek nasip ediyor sana tekrardan ne güzel bir şey bu veren Allah elbet kolaylığını da verir

newmomm birde ben o hapı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra neredeyse 15 güne yakın lekelenme ile birlikte regl olmuştum.

Deleted33 zaten bu hap çok kanama yapıyorsa yaramamış demektir bırakılması gerekiyor diye biliyorum

newmomm herkes de aynı olmayabilir belki kalbinizi karartmayın.Ama emzirme yok ise size yasmini öneririm o çok etkili bir arkadaşım 12 senedir onunla korunuyor.

newmomm doktora danıştım ben az daha devam et demişti bu ay regl olduktan sonra bırakacaktım ama hamile kaldım 🥴

Deleted33 canım biz 6. Ayımıza yeni girdik bundan sonra yasmine geçeceğim emziriyorum şuan ek gıdaya tam anlamıyla geçtikten sonra başka hapa geçeceğim böyle adet olamamak iyice şişirdi beni

newmomm evet adet olmamak da gerçekten çok kötü bir durum stres de yapıyor insanda inşallah düzene girer.

Deleted33 of nasıl oluyor ya gerçekten yiyecek ekmeği varmış diyecek birşey yok ben çok korkuyorum Allah isteyenlere versin 15 gündür eşimle birlikte de olmadık zaten ama yine de hep içtim hep saatli içerim asla aksatmam korkumdan

newmomm evet bieliktelik olmasa bile vaktinde içmek gerekiyor inşallah sizin başınıza böyle birşey gelmez.

Sevde_20 baskı değil gülüm ben o hakkı kimseye vermem ama kızlarım küçük büyüğü, 2 yaşında küçüğü Yeni 42 günlük haklı olarak korun diyo kızların biraz büyüyene kadar spiral falan taktir diyor ama ben korkuyorum

ikiprensesannes taktır on saniyelik bsy hissetmez bile esin kimisinde tutmaz filan ama dene bence gorumcem on sene kullandi simdi 2. Spirale gecti hani süresi doldu yeniledi baya memnun bende memnunum bi ara kaydı sandim ilaca gecicektim dr kaymamis dedi ilac onermedi unutursan ya da iste etkilenmesin hormonlar diye neyse bende kaymamis deyince zaten rahatladim bence dene ya benim kafam rahat icime bosalmiyo esim ama olsun spiral var zaten diyorum hic acımıyor yani adetken zaten rahmin aşağı iniyo takmak kolay oluyo diyorlar

Sevde_20 ya bilmiyorum ama bişey yapmam lazım ben ilaç kullanamam hem emziriyorum hemde unuturum ama korkuyorum çok 🥺 işimi şansa bırakmak da. İstemiyorum bu sefer ama sanırım cesaretimi toplayıp deniyecem