Bir önceki postuma artık sana yazmıcam deyip günah alan kişilere hakkımı helal etmiyorum hamile olduğum için çok rahatsızdım ama hamile olduğumu bilmiyordum insanları yargılamak ne kolay dimi

Ay ne güzel hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️💐
    fikriyat

fikriyat hayırlı olsun saglıkla kucağına al,herkes her an müsait olamıyor reelde kimse kimsenin yaşantısını bilemez boş ver takılma üzme bu sebepten kendini 😌🥰

fikriyat Hayırlı olsun,az önce bir daha postuma yorum yapmayın diye bizi etiketlemiştin zaten.Tekrar post açmana gerek var mıydı bilemedim.Hassasiyetine veriyorum ama hakkını helal etmediğin diğer arkadaş da hamile bilgin olsun.Hamilelikte stresten uzak durmanı öneririm.
    Sağlıkla kavuşun bebeğinle.

fikriyat
    Hayırlı olsun. Açtığınız hiçbir postta yorumlara cevap vermemişsiniz siz ona itafen denmiş olmalı. Ama hak helal etmeyecek bir durum yok ortada isteyen yazar isteyen yazmaz. Bana yazmayana yazmam ama hakkımı helal etmiyorum demem.

fikriyat hayırlı olsun canım benim sağlıkla al kucağına 🫂👀💐

Bu niye post açıp kimseye cvp vermiyo 😒 yöneticileer hele beni yönetici yapın yorumumu silcem😂🙄

fikriyat genel olarak forumda tavrınız buymuş ama, post açıp cevap vermiyor ya da nadiren cevap vermişsiniz, hal böyle olunca da insanlar da sergilediğiniz tavıra göre yaklaşmışlar. Ne yani şimdi de onlar mı şey desin ? Bişeyden zaman ayırdım sana yorum attım ama cevap vermedin, hakkımı helal etmiyorum ? Bu mudur yani. Valla herkes hamile, lohusa, gebelik planlaması, eşle sorunlar, bilmem nelerle ilgileniyor herkesin hormonları alt üst zaten

fikriyat kimsiniz avukat falanmı

Nerden bildin kız ? 😂😂
      O zaman cevap verdiğin insanları etiketleyeceksin, sadece bu insanlara cevap veriyorum onlarda isterlerse yorum yapsınlar diyeceksin. 🧠 bedava. Sonra gelip burda helal haram karıştıyorsun 😂

@Rouge bebekim beni yönetici yapın rica ediyorum yaptığım yorumu silmek istiyorum 😂😣😒