Hamileyim🥹
Bu niye post açıp kimseye cvp vermiyo 😒 yöneticileer hele beni yönetici yapın yorumumu silcem😂🙄
MedavikPastam bana saygısızca demiş kendi aralarında dalga geçmişler kendi akıllarınca
fikriyat sanal ortamları bu kadar ciddiye almayın. Size zarar verir
fikriyat genel olarak forumda tavrınız buymuş ama, post açıp cevap vermiyor ya da nadiren cevap vermişsiniz, hal böyle olunca da insanlar da sergilediğiniz tavıra göre yaklaşmışlar. Ne yani şimdi de onlar mı şey desin ? Bişeyden zaman ayırdım sana yorum attım ama cevap vermedin, hakkımı helal etmiyorum ? Bu mudur yani. Valla herkes hamile, lohusa, gebelik planlaması, eşle sorunlar, bilmem nelerle ilgileniyor herkesin hormonları alt üst zaten
Coolness kız senin o ağzın bal yesin bal
@Rouge bebekim beni yönetici yapın rica ediyorum yaptığım yorumu silmek istiyorum 😂😣😒
fikriyat kız madem rahatsızsin açma post bu kadar basit cvp vermek istediklerine Özelde tek tek yada grup kur hamileyim de alla alla kimse senin tribini çekmek zorunda değil
ikiprensesannes aklın yolu bir aşkım, böyle saçma açıklama mı olur Allah aşkına 😅
Coolness uğraşmaya değmez gülüm tahtalar eksik sanırım 🥺🤣
fikriyat benim cevap verdiğim insanlar bellidir
E siz cevap vermek için insan seçiyormuşsunuz. İnsanlar da vakit ayırıp size yazıyor sonra dalga geçtiler diyorsunuz. Hani bir atasözü vardır iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye
fikriyat ozaman cevap verdiginiz kisileri etiketleyin onlarla yorumlasin
fikriyat aayyy ne büyük günah almışlar ne çok hakkını yemişler vah vah !! Biliyor musun asıl sen onların hakkına girmişsin, bence sen bi onlardan helallik iste çünkü senin postun için zaman ayırıp yazmışlar ama sen kimseye cevap vermemişsin… yani hem post açıp insanlara danışma gereği duymuşsun hem de onları görmezden gelmişsin bu saygısızlık değilse ne !?
ikiprensesannes hangi yorum