Bu niye post açıp kimseye cvp vermiyo 😒 yöneticileer hele beni yönetici yapın yorumumu silcem😂🙄

fikriyat genel olarak forumda tavrınız buymuş ama, post açıp cevap vermiyor ya da nadiren cevap vermişsiniz, hal böyle olunca da insanlar da sergilediğiniz tavıra göre yaklaşmışlar. Ne yani şimdi de onlar mı şey desin ? Bişeyden zaman ayırdım sana yorum attım ama cevap vermedin, hakkımı helal etmiyorum ? Bu mudur yani. Valla herkes hamile, lohusa, gebelik planlaması, eşle sorunlar, bilmem nelerle ilgileniyor herkesin hormonları alt üst zaten

fikriyat kimsiniz avukat falanmı

Nerden bildin kız ? 😂😂
    O zaman cevap verdiğin insanları etiketleyeceksin, sadece bu insanlara cevap veriyorum onlarda isterlerse yorum yapsınlar diyeceksin. 🧠 bedava. Sonra gelip burda helal haram karıştıyorsun 😂

@Rouge bebekim beni yönetici yapın rica ediyorum yaptığım yorumu silmek istiyorum 😂😣😒

fikriyat çok haklısın, senin gibi kullanıcılara kullanmak için her zaman ihtiyacım oluyor/olacak, klavyemde duruyor 😊

fikriyat benim cevap verdiğim insanlar bellidir

E siz cevap vermek için insan seçiyormuşsunuz. İnsanlar da vakit ayırıp size yazıyor sonra dalga geçtiler diyorsunuz. Hani bir atasözü vardır iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye