Kızlar nolur biri üzerime öneri atsın. Kaç yıldır bu sorunu çözebilmiş değilim. Leke çıkarıcılar dahi bazı lekelere çare değil hele de ter lekelerine! Kayınvalidem bembeyaz yapıyo çamaşırları nasıl yıkıyorsun ne yapıyosun diyorum bir şey yapmıyorum diyo. Eşi sigara kullanıp ter lekelerine çare bulan var mı?

buzdankalpler Ben my rabbit leke çıkarıcı toz kullanıyorum. Eşimin bir kaç tişörtünü atacaktım öyle olduğu için, atmadan bir deneyeyim dedim. Çamaşır suyunun dahi çıkarmadığı ter lekesini çıkarttı. Hatta soluk atletleri de beyazlattı. İki litre kaynar sulu kovaya bir ölçek ekliyorum sonra lekeli kıyafeti atıyorum içine. Beyazları ayrı, renklileri tek tek ayrı olacak şekilde yapıyorum bu işlemi. 15 20 dk bekliyor çıkarıp makineye atıyorum. Tertemiz oluyor. Ek gıda döneminde de kurtarıcım oldu. Trendyoldan almıştım, önerebilirim.
    Bundan hariç beyazları da 3 saatlik hijyen ekstra modunda, tambur içine bir iki kaşık temizlik karbonatı ekleyerek bembeyaz hale getiriyorum.

buzdankalpler benimde aynı sorun beyazlılarda. Samsun çamaşır makinası aldım 9 kilo 3 denedir hiç memmun deyilim beyazlılardan tiksindim artık çamaşırlarım morarıyor girileşti. Herşey denedim yok makinayla alakalı

zarifhanim hemen sipariş edicem. Dediğin gibi çamaşır suyuyla çitiledim çok hassas olmama rağmen çamaşır suyuna karşı açılma dahi olmadı. Vanish aldım hem sıvı hem toz denedim talimatlarda yazıldığı gibi ikisi de ayrı ayrı yok. Değişik bir marka ter lekelerine karşı diye denemek için aldım ors muydu neydi fısfıs şeklinde sıkıp 10 dk bekletip makineye atıyosun ama o da olmadı. Bahsettiğini alıcam martta hastane için türkiyeye geleceğim zaten dönerken alırım yanıma.

zarifhanim ay canım ben onu kullandım ama yanlış kullandım sanırım. Kızımın yeni kiyafetleri hep yırtıldı. Dikkat edin ben şimdi korkudan kullanamıyorum. Çünkü tüm kıyafetler gitti

buzdankalpler
            Beyazlar için olan önce ve sonra görüntüyü çekmemişim. Kullanmadığım tam anlamıyla memnun kalmadığım şeyi önermem asla. Umarım senin derdine de çözüm olur. Memnun kalırsın.
            Bende kosla, domol, hichgenich gibi bir çok sıvı ve toz leke çıkarıcı kullandım hiç birinden memnum kalmadım. Kızımın küçülenlerini ablama veriyorum normalde. Bu elma çürüğü lekesi, kaç defa makineye atmama rağmen çıkmamış ve üzerinden bir sene geçmiş lekeydi.Ne denediysem bu gibi lekelerde çözüm bulamadım. Atacaktım yine şansımı deneyeyim dedim. Çıkardı. O yüzden bu leke çıkarıcıyı herkese önermek istiyorum. Ben meyve sebze, yemek, küf, ter gibi doğal lekelerde denedim olumlu sonuç aldım. Başka lekelere etki eder mi bilmiyorum.

etoile ayy nasıl kullandın ki acaba, ona göre dikkat edeyim 😕. Ben bir senedir kullanıyorum, bir kovaya bir ölçek leke çıkarıcı bir ölçek deterjan koyuyorum. Sonra sıcak suyu ekliyorum lekeli kıyafeti 15 20 dk kadar içinde bekletiyorum. Çıkarıp duruladıktan sonra makineye atıyorum diğer çamaşırlar ile beraber. Hiç yırtılma sorunu yaşamadım.

Esmerkiz my rabbiti de bi deneyim de işe yaramazsa söyleyim kıysın paraya makine alsın. Çamaşır yıkatıp asmaktan soğudum hiç yıkanmamış gibi çıkıyo sanki sadece yumuşatıcılı suyla durulayıp sıktırmış gibi. Bilmesem kirlileri temiz diye yutturuyorum adama diyeceğim 😂 hele yakalarda bildiğin görüntü kirliliği ben utanıyorum öyle gömlek giydirmeye. Benim gömlekler o kadar değil ama erkek teri mi deyim sigara içtiği için midir nedir. Kadın olmak zor çok zor herşey ayrı dert

zarifhanim ben kıyafetleri koydum kiyafetllerin heosini koydum bir kaç ölçek mu rabbit koydum sonra kaynar suyu döktüm ve daha uzun beklettim hatta renkleri çok kötü oldu. Yani hiç dusunedim zaten kızım o ara 7 aylıktı hiç eşimde çok yoğundu yani tüm kıyafetleri zayi ettim halen çok üzülüyorum. Birde yeni kiyafetler birde kuculduler.

etoile bi tane @zarifhanim dan geldi my rabbit leke çıkarıcı hemen sipariş verdim bile perşembeye kadar teslim olursa tanıdıkla getirticem. Ürün yorumları da baya iyi. İnşallah çare olur

etoile Tüh, kötü olmuş ya 😕 Renkleri birbirine karışır diye hiç öyle topluca leke çıkarmadım. Yazdığım yöntem ile uyguladım hep. Hatta her hafta makine çalışmadan önce kızımın önceki yıkamadan lekesi çıkmamış bir iki lekeli kıyafetini my rabbitle çıkarır tekrar yıkarım. Hiç yırtılma renginde solma gibi problemler yaşamadım canım, attığım resimdeki gibi çıktı.

zarifhanim bence benim hatam leke çıkarıcıyi kıyafetin üzerine döküp suyu öyle bosaltmam oldu tahminimce öyle sonra hiç kullanmadım zaten öyle duruyor