Kuzuletta belladonna Nasıl bir aile yapıları var acaba bir video görmüştüm de çok doğallardı. Bir de romanlar sanırım değil mi 🙂
belladonna Kuzuletta yok roman değiller. İzmirliler. Çok doğallar. Annesi, ablaları baya doğal. Birbirlerine bağlı bir yapıları var. Sürekli iletişim halindeler.
Kekillikamisci Deleted35 ahahahah fenomen olmuştu bu replik tiktokta herkes video cekiyodu kızın sesiyle 😂😂😂
Deleted35 Kekillikamisci ben tiktok bilmem de diziyi severim sende izle herkes izlesin çünkü ben izledim 😜😅
bukii27 belladonna vay be milletin komşusuna bak benimkilerde az önce kanlı bıcaklı birbirlerine girmişlerdi 😂😂
belladonna Kekillikamisci Kiloluymuş ama sosyal medyalar fotoğraflarını görmedim bana da gösterdiler sonradan dizi işlerine ilgisi olunca zayıflamış zaten
belladonna Kekillikamisci Estetiğini bilmiyorum ama eski fotoğraflarında da yüzü güzel. Hangi estetikleri yaptırdı bilmiyorum artık 😅
Moonlight_ Kekillikamisci yaaa hic öyle düsünmemistim ama aklima sen soktunnnm🤣 kellik bence sadece soner sarikabadayi bide benim hayrani oldugum bi oyuncu var ona 🙈😂
Bubenimoykumm Kekillikamisci Burcu biricik hayat şarkisi dizisindr hülya rolün deydi. Ahmet mümtaz Taylan da kayınpederi rolündeydi. Bir göz atın çok güzel diziydi orda çok sempatl bir adamdı.
belladonna Kekillikamisci Ben aile albümlerine baktım orada yüzü bu kadar kilolu değil 😅 aynı şekilde annesinin yüzü de böyle değildi 😅
Moonlight_ Kekillikamisci hihhh bunlarin hepsi estetik güzelii yaa bizim gibi estetiksiz dogal güzellern yaninda hal etmisler 😂