HurremSultan belladonna ama yine de beklerim o gelsin diyorsun kanki😂😂😂 kanka küsme ama sende hiç özür dileyecek hava yok ahahhaha
zeytep HurremSultan ben regl olduğumda haksızım ama o da ağrımı şeyi yani😅kocam yemeği yapar, benim ısınmam için elinden geleni yapar, ben trip atarım, geçer başıma, bebek gibi ilgilenir, ben ise anca sinirli bir minnak groot gibi bir haldeyim😅🤣🤣
HurremSultan zeytep adetken benimki de ne yapacağını sasiriyor 😂😂😂 torbalar hazırlar masaj yapar ah kocam🥰
Deleted_15 HurremSultan hiç sorma ya sadece gülsem bile hemen gülüyor ahdhsh ama ben öyle miyiiim güldürüyor içimden acıklı türkü söylüyorum ona gülmemek için 😂😂😂
rumeysayur1408 HurremSultan ikimizde özür dilemeyiz biliriz ☺️ benim hatam olursa biraz zaman geçtikten sonra eşimin çok çok üzüldüğünü farkedersem gider özür diler sarılırım öper koklarım şakalaşırım o da naz yapar gülmemek için en sonunda güldürürüm onu canı çektiği yapmamı istediği bir şey varsa yaparım hemen ama genelde bizim barışmalarımız ilişki sayesinde oluyor 😅😅
Blondie HurremSultan Eğer hatalıysam benim hatam varsa tabiki de gider sarılırım ve özür diler gönlünü almaya çalışırım ama hata bende değil ondaysa ondan beklerim özürü😊😂
HurremSultan Blondie iyi iyi gönül.almayi bilmek de güzel valla bak yukarda hayaatta almam diyenler var meselaa @bukii27 😂😂
blackhoney HurremSultan e 10 sene olmuş kanka. Aşalım bazı şeyleri dime 😁 sağol bebeğim hepimiz çok mutlu olalım inşallah 🤲🏼💖🥰
nrcn01 HurremSultan özür dilemek gönül almak nedir asla bilmez. Zorla konuşmaya çalışır hiç sormadığı kadar soru sorar bir şeyler anlatır mecbur konuşurum jdhdjsjs
Blondie HurremSultan Bende bu zamana kadar hic gonul almadım😂 ama neden bir sor hatayi hep yapan esim ondan😂