Kekillikamisci Rouge hani secimlerde bu tarz vaatlerle kandiriyolar ya yoksullara dullara yetimlere maaş baglicam diolar ya afdjfj bende libidosu yüksek olanlara verecem diye teşvik ediom 🤪😂😜😜😜
Rouge Kekillikamisci senin yüzünden yeni pozisyon ürettim ayaktasın egilmişsin eller masaya sandalyeye baglanmıs öyle bisey miiiğğ ne buğğpp
Kekillikamisci bukii27 benim aday olarak veresim geldi 😂😂😂 Buna sabaha kadar gülerim artık ben yemin ederim 😂😂😂😂
Rouge bukii27 ahahahahah ben nasıl yanlıs okudum yaaa😂😂😂maasdan o kadar uzagım ki suan dkdkd gidiyim makarna yiyim beynime kan gitsn
Kekillikamisci hani secimlerde bu tarz vaatlerle kandiriyolar ya yoksullara dullara yetimlere maaş baglicam diolar ya afdjfj bende libidosu yüksek olanlara verecem diye teşvik ediom 🤪😂😜😜😜 @Rouge
bukii27 Gittibimilyarlikmobilya benim bildiklerim ben @Kekillikamisci @belladonna başkasını bilmiyorum 💐
bukii27 Gittibimilyarlikmobilya amin yavru İşin gırgırındayız ya yapabilecek olana verilir inşallah 😍😂
Gittibimilyarlikmobilya bukii27 Biliyorum kız 😃yapılmayacak ne var ben çok aktif olamam hem de uğraşamam diye istemedim mesela🙂