Kekillikamisci hani secimlerde bu tarz vaatlerle kandiriyolar ya yoksullara dullara yetimlere maaş baglicam diolar ya afdjfj bende libidosu yüksek olanlara verecem diye teşvik ediom 🤪😂😜😜😜 @Rouge
bukii27 Gittibimilyarlikmobilya benim bildiklerim ben @Kekillikamisci @belladonna başkasını bilmiyorum 💐
bukii27 Gittibimilyarlikmobilya amin yavru İşin gırgırındayız ya yapabilecek olana verilir inşallah 😍😂
Gittibimilyarlikmobilya bukii27 Biliyorum kız 😃yapılmayacak ne var ben çok aktif olamam hem de uğraşamam diye istemedim mesela🙂
Rouge bukii27 ahahahahah ben nasıl yanlıs okudum yaaa😂😂😂maasdan o kadar uzagım ki suan dkdkd gidiyim makarna yiyim beynime kan gitsn
bukii27 Peride forumu İçin gönüllerimiz bir ellerimiz bir haydi peride kudurma zamanı Verin oyları bukiye tanısın size sınırsız bakiyeeee😂😂😂😂
Gittibimilyarlikmobilya bukii27 Size söz yine libidolar yükselecek size söz ateşli geceler sönmeyecek sjjsdj
bukii27 Gittibimilyarlikmobilya aşkım öyle değil hani adil eğlenceli vs gibisinden dedim sanki maaaa taş mı taşıyacak 😂😂😂