selen_ bukii27 at aşko 🤣 postlarima güzel yorum yapıyor ama kimle çok samimi hiç bilmiyorum neden bilmiyeyim bilgilenmek öğrenmek benim de hakkım 🤣🤣
Kekillikamisci Moonlight_ ya sen mutlu olacaksan ben seni 15273494 kere etiketleyim ❤️❤️ ama sen istemezsin diye tahmin ettiğim için etiketlemedim 🤷🤗❤️
sekerlikiz Moonlight_ rıca edıyorum canım. Bence sen yaparsın . Ben çok aktif olmadıgım için basvurmadım 😕
Moonlight_ Kekillikamisci yaaa yeriiim cok sasirdim kiz ondan bi tuhaf hissettim kendimi 🥹 Sen bi ol belki bir daha ki mod basvurusunda yaparim bende 😂
Coolness selen_ bu isimler çıkınca kimler kalıyor Selen sana soralım bide 😅 forumda bu isimlerle ne yakınlığım var hadi @etoile anlarım yorumlarda çok takılıyorum kendisine ama @superisi_ ile neredeyse hiç yorumum bile yok 😅 nasıl gözlemcisin 🙃
superisi_ Coolness Katılıyorum canım 😊 @selen_ bende görünce şaşırdım . Yinede beni düşünmen mutlu etti 🌹
selen_ @Coolness superisi_ onu da seviyorum ben sende sev 🤣🙈 bilmiyorum kız kimseyle canimli cicimli görmedim merakta ettim ben başlarsam herkes tahmine başlar sandım olmadi 🙈🤣🤣