Kekillikamisci bukii27 hay Allah razı olsun 🌺❤️ Kayseri’ye ugrarsan beklerim mutlaka basım gözüm üstüne cavresamin 😂🌺❤️
Nietzsche Kekillikamisci sen nerdeydin 😂😂 @bukii27 sana da özendim ya ,canım memleketim . Keşke bende orada yaşasam . Hatta şuan doğal yeşil fırından aldığım kurabiyeleri yerken iç geçiriyordum ,daha da hüzünlendim 😂 ordan hiç kurabiye yemediysen koş al 😂
bukii27 Nietzsche Aaaa bak ben bilmiyordum 😂 Adanalı ve Allahın adamı olduğunu 😂😂😂🤌🏻🤌🏻 Memlekettinden selamlar sana Görümcem Aksaray polis okulundaydı hiç sevemedi orayı sende mi öylesin yoksa
Kekillikamisci Nietzsche adanaliyikk Allah’ın adamiyik diyosun 🤗 adanalilar çok mert cömert dobra olurlar 🤗
Kekillikamisci Nietzsche Aksaray’da bize çok yakın İzmir’e giderken geçmiştik . 3 saatte aksaraydaydik
Nietzsche bukii27 ayy aleykümselam 🩷😂onu bırak da yeşil fırından pasta falan al ye,mükemmeller ya 😂 burayı sevemedim değil de ,sevecek pek bir şeyi yok. Adanaya gidip geldikten sonra çok kötü hissediyorum
Nietzsche Kekillikamisci Geneli öyle aynen ,ilk kez öven birini gördüm 😂 bana neden mantı göndermiyorsun sen 😂konudan konuya atlayış hızım
bukii27 Nietzsche Yeşil fırını senden duyuyorum şimdi 😂😂 Vallahi deneyeceğim sana da yazacağım görüşlerimi 🤌🏻🌸🌸