Nietzsche bukii27 ayy aleykümselam 🩷😂onu bırak da yeşil fırından pasta falan al ye,mükemmeller ya 😂 burayı sevemedim değil de ,sevecek pek bir şeyi yok. Adanaya gidip geldikten sonra çok kötü hissediyorum
bukii27 Nietzsche Yeşil fırını senden duyuyorum şimdi 😂😂 Vallahi deneyeceğim sana da yazacağım görüşlerimi 🤌🏻🌸🌸
Kekillikamisci Nietzsche Aksaray’da bize çok yakın İzmir’e giderken geçmiştik . 3 saatte aksaraydaydik
Nietzsche bukii27 ama gittin mi neyi seçeceğini şaşırırsın 😂 ben hiç kafam karışmasın diye kurabiyelerini alıyorum 😂 doğal yeşil fırın diye geçiyor ,gürselpaşada ,gidince ne demek istediğimi anlayacaksın 😂
Nietzsche Kekillikamisci Geneli öyle aynen ,ilk kez öven birini gördüm 😂 bana neden mantı göndermiyorsun sen 😂konudan konuya atlayış hızım
Kekillikamisci Nietzsche sen bide Kayseri’ye gel burda bı pastane soylum sana bı dene olurmu ahdjkd obur yediklerim kurabiyemiymis dersin 😂
Nietzsche bukii27 isminin fırın olduğuna bakma kocaman güzel bir kafe tarzında ,içeri insan dolu. Merakla bekliyorum yorumunu🩷😂
Nietzsche Kekillikamisci yok ben önyargılıyım,en güzelinin benim yediğim olduğunu düşünürüm hep 😂 adanayı aldatamam
bukii27 Nietzsche aşırı meraklandırdın beni Nice eşim gelsin müsait bir zamanda götürmesini isteyeceğim🌸