Nietzsche bukii27 ama gittin mi neyi seçeceğini şaşırırsın 😂 ben hiç kafam karışmasın diye kurabiyelerini alıyorum 😂 doğal yeşil fırın diye geçiyor ,gürselpaşada ,gidince ne demek istediğimi anlayacaksın 😂
Kekillikamisci Nietzsche sen bide Kayseri’ye gel burda bı pastane soylum sana bı dene olurmu ahdjkd obur yediklerim kurabiyemiymis dersin 😂
Nietzsche bukii27 isminin fırın olduğuna bakma kocaman güzel bir kafe tarzında ,içeri insan dolu. Merakla bekliyorum yorumunu🩷😂
Nietzsche Kekillikamisci yok ben önyargılıyım,en güzelinin benim yediğim olduğunu düşünürüm hep 😂 adanayı aldatamam
bukii27 Nietzsche aşırı meraklandırdın beni Nice eşim gelsin müsait bir zamanda götürmesini isteyeceğim🌸
Kekillikamisci Nietzsche başka biseyi meşhur degilmi gerçekten hiç bilmiyorum Aksaray hakkında bişey ahdjkd
Nietzsche Kekillikamisci neyi meşhur hiç bilmiyorum ,bilen varsa yazsın 😂 aynen uğra sende mutlaka ,yorum yap 😂
sekerlikiz Moonlight_ rıca edıyorum canım. Bence sen yaparsın . Ben çok aktif olmadıgım için basvurmadım 😕
Moonlight_ sekerlikiz ya benim esim böyle yerlerde numara vermemi istemiyor bende o yüzden basvuramiyorum whatsapptan iletisimde olunuyor ya hep 🤣