Pembekoala_ yapıyorsak bizim gunahimiza siz de girip okumayın gunahimiza ortak oluyorsunuz haa ille de okuycam diyosaniz yorum yapmayın bu kadar basit bence ama yine de siz bilirsiniz 🤷☺️

Nietzsche vermek derken ilişkideki vermek demek istemedim . İzin vermek anlamında söyledim. Ben burda yataklarındaki en ince ayrıntısını anlatanları hep linçlemişimdir😌 yatakta kocalarıyla yaptıkları ( bana göre) anlatılmaz. Hiçbir zaman anlatmadım ve anlatmamda😌Ben kendi fikrimi söyledim hem cinsim olarak uyarmak istedim . Benım sitemim size degildi erkeklereydi helal yer varken niye haram istiyor dedim💁🏻‍♀️tatlım tamam senin mide bulandırıcı zevkin kimseyi ilgilendirmez de eger burası kadınların platformuysa , eger gören olursa linçe ve eleştire acık olucaksın😊

Deleted4

Deleted4 Burası kadınları platformu. Eğeer burda ballandıra ballandıra mide bulandırıcı zevkini anlatıyorsan linçe ve eleştire açık olacaksın.

Pembekoala_ eleştiriye açığım zaten bebeğim ama sana da bu posta girip okuyacaksın diye şart kosmuyolar heralde sana mide bulandırıcı gelen bana zevkli geliyodur sana zevkli gelen benim midemi bulandiriyodur kimseyi bilemezsin 🤗😊

Pembekoala_ bende ballandırarak bişey anlatmadım. Sende bu kadar karşıysan yukarda cinsellik etiketini görüyorsan girmeyeceksin . Senin bildiğini herkes bliyor merak etme . Çok nadir bulunan bilgileri paylaşıyormuşsun hissiyle atlama her posta .

Nietzsche zaten sen ballandıra ballandıra anlattın demedim😌hayır ben karsı degilim ama hemcinsime yakışmadıgını düşünüyorum. Bana göre kadının düşmanı kadın degil. Sadece söylemek istedim . Cok nadir bilgiler derken jajsjsjjaj haram dedim ne biliyim içiniz kötü bak haram dememi bile yanlış anlıyosunuz. Her posta degil bu posta yazdım . Ne haliniz varsa görün sizin gibi günahkarlar lazım cehenneme devam edin 🔥😌💕💕😍🥰

Pembekoala_ neyin haram neyin sevap olduğunu biliyoruz, böyle basit bilgileri gelip söyleme ahkam kesme dedim . Milletin işine karışma kim ne yaparsa yapar ,kimseyide ilgilendirmez.

Nietzsche ✋🏻 Orda dur arkadaşım basit bilgi dediğin şeye dönüp bak ve ona göre konuş! Allah’ın haram ettiği şey basit değil asla da olamaz siz istediğiniz gibi yaşarsınız kimseyi alakadar etmez ama siz nasıl bizden saygı bekliyorsanız bizde haramı böyle herkese açık ulu orta yerlerde çirkin bi şekilde normalleştirdiğiniz için sizi uyarmak ZORUNDAYIZ! Madem haramı helali biliyorsunuz, yaptığınız günahı başkasına anlatmak size ahirette şahitler kazandıracak bunu da biliyorsunuzdur biz sizin yaptığınız haramlara şahitlik edeceğiz bari bunu düşünerek buralarda anlatmayın! Sizde buna saygı duyun lütfen..

Ezelinur yahu ne büyüttünüz yaaa. Bu programın yapısı belli. Milletin seks muhabbetini okurken iyi ama… Yalamalı yutmalı, vurmalı çalmalı şeyleri okurken sıkıntı yok, bunda mı sıkıntı. O da mahrem neticede. Kimse imamlığa bürünmesin. Böyle şeyler istemiyorsan seni happykidse alalım, burada ne işin var acaba

Liyaannesi hayalimdeki seks ön sevismesi uzun ve orgazm olabildigim bir iliski.Ne yazikki 1 yillik evliligimde bir defa bile orgazm olamadim kocami cok seviyorum ama cinsellik yonunden cok mutsuzum

Munis sizinle muhatap olmadım zannediyorum!! Nerede ne yapacağıma ben karar veririm.. ben bu uygulamayı sizinkiyle aynı amaçla kullanmıyorum bu çok açık! Ben hiç bi yerde mahremimi yatak odamı paylaşmadım ki mahrem olsun arkadaşım senin neden zoruna gitti acaba?

Munis iyi demişsin canım bende anlamadım kime ne oluyorsa sanki davet ettik. Herkesin bildiğini bitek kendleri bliyor gibi gelip söylüyorlar. Bizde bliyoruz günahı da sevabıda bizim. Burda yazdıklarımızı okuyup akıl süzgecnden geçirecek kadar irade sahibidrler dye zannediyorum. Öyleyse her kötü haberi izleyip kendimizde örnek alalım. Normalleştirmekten bahsetmiş arkadaş😊

Ezelinur sen uygulamayı reglin için kullan foruma girme o halde,giriyorsands cinsellik postlarına bakma ,bakıyorsanda benim yazdıklarıma ve yaaizacak olduklarıma cevap verme. Benim yaptğım kmseyi ilgilendirmezz ben yazdm dye gidip anal yapacaksan ,irade yoksunusundur.

Arkadaşım benim ne yapıp ettiğim önemli değil. Ben irademe güveniyorum ki ortada nefsi bi durum da yok ki yani kötü alçaltıcı kadın gururunu ayaklar altına alan bir haramdan söz ediyoruz neden karşı görüşte olan insanlara tahammül edemiyorsunuz bu uygulamayı ne adet için ne bazıları gibi ilişkimi insanlara anlatmaya kullanıyorum ne için kullandığım da kimseyi ilgilendirmez benim dediğim şey evet haram evet yanlış evet kötü diyip de normal gibi yazmanız ya siz kendinize saygı duymuyorsunuz arkadaşım bunu anlatmaya çalışıyorum…neden ?? Neden helal olan güzel olan varken neden böylesine bi duruma düşürüyorsunuz kendinizi içkiliyken oluo demişsiniz oda zaten haram içki bütün kötülüklerin anası kendinize yazık etmeyin hayretler içinde kaldım emzirip de içki içen insanları görünce asitli içecek dahi içmeye çekinip içmezken böyle şeyleri görmek üzdü..