Liyaannesi hayalimdeki seks ön sevismesi uzun ve orgazm olabildigim bir iliski.Ne yazikki 1 yillik evliligimde bir defa bile orgazm olamadim kocami cok seviyorum ama cinsellik yonunden cok mutsuzum
Hadi anlatalımmm 🔥
Munis iyi demişsin canım bende anlamadım kime ne oluyorsa sanki davet ettik. Herkesin bildiğini bitek kendleri bliyor gibi gelip söylüyorlar. Bizde bliyoruz günahı da sevabıda bizim. Burda yazdıklarımızı okuyup akıl süzgecnden geçirecek kadar irade sahibidrler dye zannediyorum. Öyleyse her kötü haberi izleyip kendimizde örnek alalım. Normalleştirmekten bahsetmiş arkadaş😊
Arkadaşım benim ne yapıp ettiğim önemli değil. Ben irademe güveniyorum ki ortada nefsi bi durum da yok ki yani kötü alçaltıcı kadın gururunu ayaklar altına alan bir haramdan söz ediyoruz neden karşı görüşte olan insanlara tahammül edemiyorsunuz bu uygulamayı ne adet için ne bazıları gibi ilişkimi insanlara anlatmaya kullanıyorum ne için kullandığım da kimseyi ilgilendirmez benim dediğim şey evet haram evet yanlış evet kötü diyip de normal gibi yazmanız ya siz kendinize saygı duymuyorsunuz arkadaşım bunu anlatmaya çalışıyorum…neden ?? Neden helal olan güzel olan varken neden böylesine bi duruma düşürüyorsunuz kendinizi içkiliyken oluo demişsiniz oda zaten haram içki bütün kötülüklerin anası kendinize yazık etmeyin hayretler içinde kaldım emzirip de içki içen insanları görünce asitli içecek dahi içmeye çekinip içmezken böyle şeyleri görmek üzdü..
Eliffatih arkadan mı istiyor?
Ezelinur bırak tatlım ya kime ne anlatıyosun? Cehenneme yanacak insan lazım bosver :))) ben böyle günahkarları görünce seviniyorum. Benım günahlarım bunlarınınkinin yanında devede kulak🥰🥰
Nietzsche sen kimsin ya sjjsjsj benım yazdıklarıma yazma derken jsjsjs kendini cok büyük görüyosun :)))) senın 💩 gibi zevkini okuduguma bin pişman oldum zaten. Gözlerim görmeseydi keske. Ben seni engelledim kardeşim tamam haklısın iğrenç laflarını ve zevklerini okumak zorunda kalmıycam 😌sizin gibi günahkarları görünce cok seviniyorum 😌haram hiçbısey yapmadım asla yapmamda cok şükür 💕sizin günahlarınızın yanında benimki devede kulak😌💕haklısın cehenneme yanacak insan lazım😍🐣
Pembekoala_ haha ok tmmm sen 20 saat önce engellendn
BirVarBirYok hahaha iyiymiş
ayse07 bunu onunla konuştunuzmu acaba evet sevgi çok farklı ama malesef cinsellikte evlilikte çok önemli
Liyaannesi evet konustum sorun bende degil sende diyor
ayse07 yaa üzüldüm adınıza en azından sorunun kendinde olduğunu kabullense tedavi falan olabilir
Liyaannesi hayalinden bile güzel eşim işini iyi biliyor eeh bende istekli olunca iyi eğleniyoruz😂.
Canoo harikaaaa 🔥🥰
Yorumcunuz canım ben hostesim gittiğim her ülkeden alıyorum genelde havalimanından da alıyorum her markayı içebiliyorum ama sen burdan alacaksan öküzgözü kavaklıdere var yada migrostakilerden bak onlarda güzel oluyor yanında turşu ve kaşar peyniri ile iç mutlaka daha yumuşak oluyor içimi
Liyaannesi pembe şarap içmek istiyorum öneriniz olur mu
YeniGeldim canım rose dan bahsediyorsun heralde ama ben ondan içmiyorum