cicibebeee canım seni çok iyi anlıyorum belkide en iyi anlayan benim çünkü hemen hemen qynı şeyler yaşadım yeni evliylen ve 5 6 sene sürdü şimdilerde iyi şükür bu durum bir senin değil bir çok kişinin başına gelmiş bi durum ama herkezde boşanmayla sonuçlandırmıyo emin ol herkez akıl verir ama yanında olmaz buda kulağına küpe olsun şimdi senin yapman gereken eşinle tesirli bi konuşma yapman henüz olay büyümeden sevgin azalmadan saygı sevgi bittimi o evlilikte mutlu olabileceğini asla düşünme herşey zıtlaşma hırt zırt la olur şimdi başını iki elin arasına al iyice bi düşün eşinin telefonun asla şifre olmamasını herzaman ulu orta yerde elini atınca alqbileceğin yerde olmasını isteyeceksin çünkü güven bir defa sarsıldı aynı şekilde semin telefonda ortqfa duracak evli insanın telefonda şifre olmaz olamaz evli bi insanın özeli eşidir eşinden başka özeli olmaz olamaz haa şifre var ise bunu senin de bilmene hakkın var mesela telefonu düşürdü kimse açamasın ama evde sen aç bi kaç gün sessizliğini koru bu arada hiç bişe yokmuş gibi davran sonunda al eşini yanına şöyle söyle ben sana inandım güvendim ve senin evine hanım sana eş çoçuğuna anne oldum ama sen şeytana uydun beni aldatmaya kalktın eğer yok fln der üste çıkmaya çalışırsa şöyle söyle yedekleme programı ile senin relefonu kendime yedekledim ve telegramdan tut vp insta hep görebiliyorum de afallar yok fln derr ama sen sakinliğini koru şunu söyle eğer bana bildiğim doğruları yalanlayarak konuşmasaydın bu olayı büyütmez kapatırdım ama sen bildiğim şeyleri benden gizlemeye çalışıyorsun ve hatta yalan söylüyorsun de neyden anlarsa nasıl konuşacağını sen daha iyi bilşrsin baktın durum istediğin gibi ilerlemiyor ozamanda kadının eşine yazmam gerekiyor seninde işine son vermen gerekiyor de ne bilim bişekilde korkut korku korkanın babasıdır bunu unutma