Mutsuzanne yaa burda okuyorum bazıları olmuş öok güzel bişey diyolar ama biz neden olamıyoruzki
Orgazm olmadan
Ikibalannesi cnm sen yine 1 defa olmuşsn nasıl bişey olfugunu biliyosn ben onuda bilmiyorum
Eee niye ilişkiye giriyorsunuz madem orgazm olmuyorsunuz
Kekeremekere niye girmeyelimmi
Sena95 onu da unuttum artık yıllar oldu 😊
Kekeremekere napalim yas tutacak halimiz yok olmuyor adam dayanamıyor ne yapsak uzun sürmüyor o da çok istiyor beni mutlu etmeyi ama alıştım boyle de mutluyum
Sena95 kendi kendinizi tatmin edin
zigoflavya inanırmısınız hiç denemedim orgazm olurmuyum acaba🤔
Sena95 ben de eşimle beraber orgazm olmuyorum 4 yıllık evliyim. Sonra kendim yapıyorum. Deneyebilirsiniz doğal şeyler bunlar
zigoflavya saol cnm deneyecem
Sena95 klitoral mı yoksa vajinal orgazm mı olamadınız ?
Ikibalannesi tedavisi var onun seni mutlu etmek isteyen gitsin tedavi olsun
Pembedusler her ikiside
Sena95 8 yıl uzun bir süre sanırım doktora gitseniz iyi edersiniz. Ama küçük tavsiye verebilirim ben her ilişkimde klitoral oluyorum. Ön sevişmeyi uzun tutun ve eşiniz nerelerinizden dokunulmasını ve öpülmesini istiyorsanız oraya yönlendirin mesela boynunuz göğüsleriniz daha sonr ilişki sırasında vajina klitoral bölgenize dokunun oynayın yani uyarın kendinizi böylece çabuk keşfedip daha sonra ki ilişkileriniz de klitoral çabuk yakalarsınız. Peki eşinize söylediniz mi bu durumu veya eşiniz uğraşmıyor mı hiç sizin için
Pembedusler yok cnm söylemedim ama üzülüyorum söylediklerinizi deniyecem eşimlede konuşmak istiyorum bu konuyu