Rouge Moonlight_ forumun dişil enerjisi masallah bize ben dahil dkdkd hala temizlik demen ben vazgeciremedim😂pazarı sadece temiz gecirirsin yarın yine kirlenir valla en iyisi etkisi gitmeyecek seyler yapmak😂
Rouge Nietzsche ben yanlıs kişiye calısıyorum seni ikna etmem lazım ne alıyorsun ne yapıyorsun böyle sey mi olur😂
Rouge Deleted_15 4+ 6 toplamam mı gerekiyor toplama sonucu kadar ay mı oluyor hep bunu merak etmişimdir ciddi soruyorum bu arada ilk bebiş mi bitanem😍❤️
Nietzsche Rouge bebişim 4 hafta 6 gün demek. Gebelikte bebeğin gelişimi açısından günler önemli olduğu için böyle hesap yapılıyor 4+6 dan sonra 5 haftalık diyecek .
Deleted_15 Rouge seni yeriiim beni toplayıp çıkarıp çarpabilirsin sen sorun değil 😂🤭 ilk söylenilen hafta +dan sonraki gün olur çiçeğim 😂 ay evet ilk bebişim 🥹
Kekillikamisci Rouge en sevdiğim posttt tam benlik ayrıca teşekkür ederiz bu kıymetli bilgiler için . İki gundur misafirim var insllah yarın uygularim bunlari 🤗🤌🤌
Smartlady Rouge onuda en kısa sürede beklerizz balımmm .Ben hala yaşamamış biri olarakk mereak ediyorum açıkcası😕🙊
Nietzsche Rouge ben buna çok cevap yazarımda dışarı çıkıcam ya😂😂1 kez giyilmişleri şizofren adamlar iyi fiyatlara alıyorlar ,sende karşılayabileceksen veriyim 😂😂😂😂😂😂 giy yıkamadan bana sat diyorlar ya snjdnd
Rouge Nietzsche corap alan bile gördüm öğğkkkkkk hatta hangi ülkedeydi bildigin otomatların içinde satılıyor 😂yıkamadan ver satıyım degerlensin dkdk
Zamansiz_ Rouge ögreniyoruz dersen carpilirsin hatunnn💃🏻💃🏻 ayrica postta kendinden ornek vermeden (ben soyle yapiyorum boyle yapiyorum vs) o cilveyi o romantiklihi anlatman ayrica bi hossssss 🥹😍😍😍💃🏻💃🏻
Rouge Zamansiz_ bende diyorum zamansızım nerde etiket yapıcaktım🥰utandım kendimden örnek vermedim dkdk bir dahakine cok daha fazla olabilirim belkide olamam kararsızım 😂teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Rouge Nietzsche hee o kadar zor degilmiş bende diyorum ki niye acaba😂topluyorum ee o zaman dogurmaları gerekiyor dkddk 4 haftadan 6 eksik mi yoksa 6 olmus mu falan 😂😂
Zamansiz_ Rouge burdaaaa 🙋🏻♀️ gereken bilgiyi işve cilveyi veriyorsunnn surekli beklerim boyle postlarrrr 💃🏻💃🏻💃🏻