Rouge Askkadini hahahaha🥰🙈neden gelmedi bir nedeni vardır belki hem bir düsün sence tek taraflı bir ceza mı bu😂
Askkadini Rouge çünkü sabah işe erken gitcekmiss banane ammaan artık aramiyorum vala önceden çok duskundum artık uzaklaştım kocam saaolsun
Smartlady Rouge onuda en kısa sürede beklerizz balımmm .Ben hala yaşamamış biri olarakk mereak ediyorum açıkcası😕🙊
Rouge Moonlight_ forumun dişil enerjisi masallah bize ben dahil dkdkd hala temizlik demen ben vazgeciremedim😂pazarı sadece temiz gecirirsin yarın yine kirlenir valla en iyisi etkisi gitmeyecek seyler yapmak😂
Rouge Nietzsche ben yanlıs kişiye calısıyorum seni ikna etmem lazım ne alıyorsun ne yapıyorsun böyle sey mi olur😂
Rouge Deleted_15 4+ 6 toplamam mı gerekiyor toplama sonucu kadar ay mı oluyor hep bunu merak etmişimdir ciddi soruyorum bu arada ilk bebiş mi bitanem😍❤️
Nietzsche Rouge bebişim 4 hafta 6 gün demek. Gebelikte bebeğin gelişimi açısından günler önemli olduğu için böyle hesap yapılıyor 4+6 dan sonra 5 haftalık diyecek .
Deleted_15 Rouge seni yeriiim beni toplayıp çıkarıp çarpabilirsin sen sorun değil 😂🤭 ilk söylenilen hafta +dan sonraki gün olur çiçeğim 😂 ay evet ilk bebişim 🥹
Kekillikamisci Rouge en sevdiğim posttt tam benlik ayrıca teşekkür ederiz bu kıymetli bilgiler için . İki gundur misafirim var insllah yarın uygularim bunlari 🤗🤌🤌
Nietzsche Rouge ben buna çok cevap yazarımda dışarı çıkıcam ya😂😂1 kez giyilmişleri şizofren adamlar iyi fiyatlara alıyorlar ,sende karşılayabileceksen veriyim 😂😂😂😂😂😂 giy yıkamadan bana sat diyorlar ya snjdnd
Rouge Nietzsche corap alan bile gördüm öğğkkkkkk hatta hangi ülkedeydi bildigin otomatların içinde satılıyor 😂yıkamadan ver satıyım degerlensin dkdk
Zamansiz_ Rouge ögreniyoruz dersen carpilirsin hatunnn💃🏻💃🏻 ayrica postta kendinden ornek vermeden (ben soyle yapiyorum boyle yapiyorum vs) o cilveyi o romantiklihi anlatman ayrica bi hossssss 🥹😍😍😍💃🏻💃🏻
Rouge Zamansiz_ bende diyorum zamansızım nerde etiket yapıcaktım🥰utandım kendimden örnek vermedim dkdk bir dahakine cok daha fazla olabilirim belkide olamam kararsızım 😂teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Rouge Nietzsche hee o kadar zor degilmiş bende diyorum ki niye acaba😂topluyorum ee o zaman dogurmaları gerekiyor dkddk 4 haftadan 6 eksik mi yoksa 6 olmus mu falan 😂😂
Zamansiz_ Rouge burdaaaa 🙋🏻♀️ gereken bilgiyi işve cilveyi veriyorsunnn surekli beklerim boyle postlarrrr 💃🏻💃🏻💃🏻