Moonlight_ BlackMambaa_ benimkide basta isteksiz yapiOrdu ama bakti gördü benim agrim dinmeyince bu evde yürümüyor o yüzden oda elinden geleni yapiyor iyilesmem icin 🤣
BlackMambaa_ Moonlight_ Benim ki yapar ama çok nadir illa konuşulacak başında sonra susturmak için yapar 🤦🏻♀️😂
BlackMambaa_ melaykeeee Aşkım sabah kalktgımdan beri devam ediyor galiba ölecegim ölürsem Helvamı fıstıklı yapın he mezarıma koyun ben yerim 😂😂
melaykeeee BlackMambaa_ Allah korusun deme öyle yaa ❤️ Bi tülbentle başını sıksan mı acaba. Migren nasıl bir şey bilmiyorum ama benim başım ağırdığı zaman öyle yaparım geçer hemen
BlackMambaa_ melaykeeee Deneyeceğim aşkım çocuğu uyuttuktan sonra ❤️ Kız şu Allah korusun lafını niye diyorsunuz ölüm diyince 😂 Allah korusun desende ölecegiz birgün demesen de
BlackMambaa_ Moonlight_ Evet Ya benim kızım birde bana aşırı düşkün bensiz durmaz beni ister almadığım zaman çığlık çığlık ağlıyor
yavuzzzzzz BlackMambaa_ Benimde öyleydi haftada iki gün tutuyordu migrenim hacamattan sonra maşallah diyim geçti çok şükür 🙏 Bende migren taşı sürüp gözlerime kadar tülbent bağlayıp yatıyordum iyi geliyordu .