Ask_hosmus Eskobar aşko vizeyi bekliyor da bu çocuğa bizim İzmir’e gitmeden önce pasaport çıkartmış olmamız lazım yoksa daha beklicez gelemicez😂😂
Ask_hosmus kukuliiiii hepsini yaptım 😂 zaten popomun üstüne oturamıyorum niye diye sor hem uzanınca kalkamıyorum hemde 3 oğlanla da pek fazla uzanılmıyor😂😂
kukuliiiii Ask_hosmus 3 oğlanmı 4. Bebeğinmi 😱😱😱 sana helal olsun bi tanesi beni perte çıkartmış durumda..
Ask_hosmus Eskobar bende aynı şeyi eşime dedim 😂😂 yani ne biçim spermin var delip geçiyor insanı 😂😂 hayır herkes dicek bu kadının hiç mi başı ağrımıyor😂😂😂
Ask_hosmus kukuliiiii evet 4. Bebek 😂 1 çocuk gerçekten zor buna inanıyorum 2. Yi yapınca ne demek istediğimi anlıcaksın 😂😂
bukii27 Ask_hosmus hahahahaha ya gerçekten oğlumla kuaföre gittim 1 saatlik işi 2 saatte bitirdik abartmıyorum 😂🤷🏻♀️
TombulHatun Ask_hosmus başta birşey anlaşılmıyor ama bir hareketlensin hele birde dillensin tadından yenmiyor sana arkadaş 😂💜
Ask_hosmus TombulHatun yaaa inşallah sen böyle dedikçe eriyorum bitiyorum😍😍 😂😂 senin kız erkek gibiydi benimki de erkek gibi mi olur acep😂😂
Bsrkaya Askkadini Niyeeee ben çıkardım gayette güzel uyuyorummm 😅 aayy böyle negatif enerji vermeyin yaa hamiş o kız bide bunları düşünüp canını sıkmasın. Herkesin bebeği farklı sonucdaa sen uyuyamamis olabilirsin ama o uyuyacaktirrr 😅
Ask_hosmus Bsrkaya aşkom inan 3 oğlumun gece uykusu birbirinden o kadar çok farklıydı ki biri hiç uyumazdı , diğerinin gece gıkı çıkmazdı, bir diğeri de yarı yarıyaydı , o yüzden uyumaz korkusu yok bende , o kötü enerjiyi almadım merak etme sen 😂😘😘
Bsrkaya Ask_hosmus Ohhh çok iyii ayneen aynen 3 çocuk büyütmüş biri olarak sen daha çok tecrubelisindir o yüzden yaparsın senn 😅