sadbarbie melaykeeee dolmuşum gülüm öyle içimi boşalttım bazı şeyleri taşınamıyorum artık ☺️öyle kendimi boşaltınca bu bana bir süre gidiyor 😪
belladonna Rouge Yok ben kendimde sevmiyorum sadece eşime, diğer türlü insanlarla uğraşmaktan bıktım artık 😅
Rouge nununundunyasi ooo dünya sarsılır dkdkd 😂ben aslan burclarıyla anlasıyorum ya şimdiye kadar anlaşmadıgım olmadı birde aslan aslan zor derler 😂sen bensin ben sen demek o yüzden fikirlerimiz uyusuyor sana bayılıyorum seviyorum🥰❤️😍
nununundunyasi Rouge iki aslan sırt sırta vermesinn zaten 🤭 ben de aslan burçlarıyla çok iyi anlaşıyorum çünkü güçlü, kendini bilen ve aurası yüksek kadınlar fav 🫶🏻 ben de sana bayılıyorum kadın! seviliyorsun ⭐💛
melaykeeee sadbarbie ya kıyamam sana ❤️ Bende bazen öyle oluyorum ağlamaya fırsatım bile olmuyo düşün bak 🌸
sadbarbie melaykeeee keşke benim de biran önce evladım olsa benim de ağlamaya fırsatım olmasaaa🤲 ben kayınabbamla yaşıyorum o dışarıdaydı ağladığımda zaten biraz ağladım pat siye komşu geldi köyde olduğum için direk geliyolar benim de nadir oluyor böyle zamanım 🫂
melaykeeee sadbarbie allahım tez vakitte sana evlat sevgisini tattırsın bunu canı gönülden diliyorum ❤️ Öyle bi bebişin olsun ki ağlamana fırsat bile vermesin aşkım benim ❤️ Sürekli mi kayınbabanla yaşayacaksın. En son yurtdışı pasaport falan diyordun senmiydin acaba ? ❤️
sadbarbie melaykeeee amiiinnn aminnnn teşekkür ederim güzel duan için 🤲🤲🤲 evet evet bendim burdan gidene kadar beraber yaşayacam işte bende artık sıkıldım bunaldım ne kendi evim var ne kendi eşyam var köy evini biliyorsun zaten tükendim artık 🥲
melaykeeee sadbarbie vizen daha çıkmadı sanırım ne kadar uzun bi süreç bu vize işlemleri ya. Umarım bir an önce kurtulursun ordan
sadbarbie melaykeeee birde şey diyenler var “ aa niye götüremiyor eşime biri şey dedi sen bilerek mi götürmüyorsun ne eşim de hee dedi biliyorum yoksa sen deveyi iğneden geçirirsin diyor “ ebe geri..kalı adam götürmek istemiyorsa niye her ay yurt dışından yanıma gelsin birde bunlara maruz kalıyorum . Hayır başvuruya ben gitmesem inan beni de inandıracaklar o derece 😄
melaykeeee sadbarbie yav millet hep saçma sapan konuşur boşver yaaa He de bilerek götürmüyor tövbe tövbe 😂😂
meleksen1 nurozttrk Burcum İkizler. Aşırı kararsızım bişey alırken kaç mağaza gezip ona rağmen zor karar veririm en sevmediğim huyum 🤦🏻♀️ Onun dışında başka ikizlerliğim yok yükselenim balık tam bir balığım ben de aşırı duygusalımdır 🥲