sadbarbie melaykeeee birde şey diyenler var “ aa niye götüremiyor eşime biri şey dedi sen bilerek mi götürmüyorsun ne eşim de hee dedi biliyorum yoksa sen deveyi iğneden geçirirsin diyor “ ebe geri..kalı adam götürmek istemiyorsa niye her ay yurt dışından yanıma gelsin birde bunlara maruz kalıyorum . Hayır başvuruya ben gitmesem inan beni de inandıracaklar o derece 😄
melaykeeee sadbarbie yav millet hep saçma sapan konuşur boşver yaaa He de bilerek götürmüyor tövbe tövbe 😂😂
nununundunyasi Rouge iki aslan sırt sırta vermesinn zaten 🤭 ben de aslan burçlarıyla çok iyi anlaşıyorum çünkü güçlü, kendini bilen ve aurası yüksek kadınlar fav 🫶🏻 ben de sana bayılıyorum kadın! seviliyorsun ⭐💛
meleksen1 nurozttrk Burcum İkizler. Aşırı kararsızım bişey alırken kaç mağaza gezip ona rağmen zor karar veririm en sevmediğim huyum 🤦🏻♀️ Onun dışında başka ikizlerliğim yok yükselenim balık tam bir balığım ben de aşırı duygusalımdır 🥲
Demokrit nurozttrk Boğa Burcu ♉ İnatçı Kararlı Sıcakkanlı Sadık Yemeye düşkün Bu kadar detay yeter bence🤓🤓🤓
nununundunyasi HurremSultan kanki işte ben bizi üst üste koyun gibi bi şey dedim ya hjfjdj sen de beni de aranıza alın deyince 😂😂😂