kurklukadin Aslan, 22 Ağustos. Tam sınırda olduğundan bazı Başak özellikleri de var. Var mı 22 Ağustos doğumlu biri🤭
Sevde_20 nurozttrk kova burcuyum♒️ Duygusalım yerine göre duygusuz olabiliyorum Evcimen gezmeyi çok seven ve rahatına düşkün eşine evine ve çocuklarına çok bağlı ve özgürlüğü seven biriyim ❣️
Lvnsln nurozttrk yay burcuyum ama yükselenim akrep yaydaki enerjim yok yani 30 undan sonra yükselen baskın olur derler o yüzden kendimi akrep e daha yakın hissediyorum bazı konularda 😄
nurozttrk Lvnsln hangi konularda misal üstte örnek verdim akrep Sinsi Sessiz Sinirli Olur ama erkeğinde bahsediyorum siz nasılsınız
Lvnsln nurozttrk akreplerin sezgileri güçlüdür hislerinde nokta atışı yapabilirler onu farkettim mesela. Ve daha fazla meraklı olup araştırma ruhları ağır basabiliyormuş. Bunlardan dolayı sanırım bilemedim 😄😄
Artemisss eflalle benim oğlum terazi çok uyumlu yaşına rağmen aşırı empati duygusu gelişmiş bir çocuk Allah’ım sen nazardan sakla vallahi bu laf dar duygusal düşünceli ve sevecen bir şey görmedim hayatıma giren ilk ve son terazi kendileri 😍😍 büyüyünce ne göreceğiz bakalım
Artemisss nurozttrk ahhaaha öyle demeeğğ ağlarım nur 🥲🥲 sevdiği kişilere karşı hiçte umursamaz değildir ama sevmediği insanlara karşı umursamaz tavrı vardır evet ahhahaha