nununundunyasi HurremSultan kız Allah seni naapmaya ben mi kötü anladım sen direk fena mı düşündün bilmiyorum 😂😂 aranıza alın beni filan ahshhaha
bukii27 nurozttrk Başak Temizlik takıntısı Düzen takıntısı Ağır başlı ve oldukça ciddi Veee yüksek ve gizli libido Bu arada ben inanmam burç olaylarına ama beni simgeleyen çok özelliği taşıyorum 😂🤌🏻😍💐
sadbarbie melaykeeee dolmuşum gülüm öyle içimi boşalttım bazı şeyleri taşınamıyorum artık ☺️öyle kendimi boşaltınca bu bana bir süre gidiyor 😪
belladonna Rouge Yok ben kendimde sevmiyorum sadece eşime, diğer türlü insanlarla uğraşmaktan bıktım artık 😅
Rouge nununundunyasi ooo dünya sarsılır dkdkd 😂ben aslan burclarıyla anlasıyorum ya şimdiye kadar anlaşmadıgım olmadı birde aslan aslan zor derler 😂sen bensin ben sen demek o yüzden fikirlerimiz uyusuyor sana bayılıyorum seviyorum🥰❤️😍
nununundunyasi Rouge iki aslan sırt sırta vermesinn zaten 🤭 ben de aslan burçlarıyla çok iyi anlaşıyorum çünkü güçlü, kendini bilen ve aurası yüksek kadınlar fav 🫶🏻 ben de sana bayılıyorum kadın! seviliyorsun ⭐💛
melaykeeee sadbarbie ya kıyamam sana ❤️ Bende bazen öyle oluyorum ağlamaya fırsatım bile olmuyo düşün bak 🌸
sadbarbie melaykeeee keşke benim de biran önce evladım olsa benim de ağlamaya fırsatım olmasaaa🤲 ben kayınabbamla yaşıyorum o dışarıdaydı ağladığımda zaten biraz ağladım pat siye komşu geldi köyde olduğum için direk geliyolar benim de nadir oluyor böyle zamanım 🫂
melaykeeee sadbarbie allahım tez vakitte sana evlat sevgisini tattırsın bunu canı gönülden diliyorum ❤️ Öyle bi bebişin olsun ki ağlamana fırsat bile vermesin aşkım benim ❤️ Sürekli mi kayınbabanla yaşayacaksın. En son yurtdışı pasaport falan diyordun senmiydin acaba ? ❤️
sadbarbie melaykeeee amiiinnn aminnnn teşekkür ederim güzel duan için 🤲🤲🤲 evet evet bendim burdan gidene kadar beraber yaşayacam işte bende artık sıkıldım bunaldım ne kendi evim var ne kendi eşyam var köy evini biliyorsun zaten tükendim artık 🥲
melaykeeee sadbarbie vizen daha çıkmadı sanırım ne kadar uzun bi süreç bu vize işlemleri ya. Umarım bir an önce kurtulursun ordan
sadbarbie melaykeeee birde şey diyenler var “ aa niye götüremiyor eşime biri şey dedi sen bilerek mi götürmüyorsun ne eşim de hee dedi biliyorum yoksa sen deveyi iğneden geçirirsin diyor “ ebe geri..kalı adam götürmek istemiyorsa niye her ay yurt dışından yanıma gelsin birde bunlara maruz kalıyorum . Hayır başvuruya ben gitmesem inan beni de inandıracaklar o derece 😄