kleopatranizzz nurozttrk Ay hayırlı, bol ibadetli ramazanlar olsuunn🤲 Bende de çok heyecan var,ev süslendi hazırlıklar yapıldı heyecanla sahuru bekliyoruz. 🤍🤍
Rouge nurozttrk ne yani şimdi ben yemek postlarında istahlı istahlı spagetti sarmaktan bahsedemeyecek miyim 🥹aksama kadar makarnamdan uzak kalıcam ama sonu cok güzel olucak😂
lidyaaa__ nurozttrk Hayırlı sağlıklı ramazanimiz olsun inşallah 🥰🤗 Oruç tutarken hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bakalım nasıl olacak 🥲 Memlekette olmayınca Ramazan’ın geldiği hissedilmiyor yaa 🥺🥺
sekerlikiz lidyaaa__ doğru dıyon yaa aılenle bırlıkte olunca bı telaş içinde oluyosun herkes bı işin başında
sekerlikiz bukii27 ayyy bende kızıma hamileydım sımdı yanımda. Sesımıze oğlumda kızımda uyanır bana uykular haram olur yaa Hayırlı gelsin bol bereketlı iftarlar sahurlar olsun inşallah🥰
bukii27 sekerlikiz cümleyi öyle bir okudum sonunda farklı bekliyordum sessiimize uyanır kısmına güldüm 😂😂😂
Moonlight_ nurozttrk benimde icim kipir kipir ayri bir heyecan bir mutluluk bir huzur var icimde🥰🌸 hayirli ramazanlar allah herkesin tuttugu orucu kabul etsin insallah 🤍