nurozttrk İçimden geldi yazmak kıpır kıpır oldum kaç gündür ramazan geldi diye şimdiden kabul olsun bütün Oruçlarımız🕋
Pinkoooo nurozttrk Amin canım inşallah bende çok heyecanlıyım Rabbim bu güzel günleri görmeyi bize hep nasip etsin 🤲🥰
Smartlady nurozttrk Huzurlu mutluu sağlıklı bol ibadetlii bir ramazan olsun inşallah😚😍😍😘🐑🌹💮🌸🌼🌼🌸🏵🏵🌹🌹🌲🌱⚘🌷🌼🌺🌼🌷🌹🌲🌲🌱⚘🌷🌼💐🌸
bukii27 nurozttrk Ayyy benimde içim kıpır kıpır geçen sene bu zamanlarda oğluma hamileydim şimdi birlikte gireceğiz 😍 Hoşgeldin Ramazan 11 ayın gerçekten sultanı insanın içini açan ferahlatan güzel geçirmeyi nasip et rabbim Hayırlı Ramazanlar 💐😍😂
kleopatranizzz nurozttrk Ay hayırlı, bol ibadetli ramazanlar olsuunn🤲 Bende de çok heyecan var,ev süslendi hazırlıklar yapıldı heyecanla sahuru bekliyoruz. 🤍🤍
sekerlikiz bukii27 ayyy bende kızıma hamileydım sımdı yanımda. Sesımıze oğlumda kızımda uyanır bana uykular haram olur yaa Hayırlı gelsin bol bereketlı iftarlar sahurlar olsun inşallah🥰
Rouge nurozttrk ne yani şimdi ben yemek postlarında istahlı istahlı spagetti sarmaktan bahsedemeyecek miyim 🥹aksama kadar makarnamdan uzak kalıcam ama sonu cok güzel olucak😂
lidyaaa__ nurozttrk Hayırlı sağlıklı ramazanimiz olsun inşallah 🥰🤗 Oruç tutarken hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bakalım nasıl olacak 🥲 Memlekette olmayınca Ramazan’ın geldiği hissedilmiyor yaa 🥺🥺
sekerlikiz lidyaaa__ doğru dıyon yaa aılenle bırlıkte olunca bı telaş içinde oluyosun herkes bı işin başında
bukii27 sekerlikiz cümleyi öyle bir okudum sonunda farklı bekliyordum sessiimize uyanır kısmına güldüm 😂😂😂
Moonlight_ nurozttrk benimde icim kipir kipir ayri bir heyecan bir mutluluk bir huzur var icimde🥰🌸 hayirli ramazanlar allah herkesin tuttugu orucu kabul etsin insallah 🤍