17 yaşımda mesleki staj yaparken 40 yaş ustu patronum tarafından uğradım, hep abi derdim sayardım severdim ve hiç oyoe yaklaşımını görmemiştim, bir akşam matematik kurusna giderken ihtiyacım olduğu için staj paramı almak için uğradım, 2 katli bir atölye, 1 katında 2 çocuğu ve çalışanı vardi 2. Kat ise müşterilerle doluydu, çocuklarını ayarlayıp yukarı yolladı çalışanı ile birlikte, parayı verecekken süreci uzattı yanıma geldi ben ayaktayım oda koltuğa oturup kucağına çekti o an bir boslukla nasil oturttugunu anlamadim bile, sonra öpmeye çalıştı o pis yüzünü boynuma degdirmeye çalıştı beni sıktı bende kalmak için xok mücadele verdim yapma abi diye yalvararak, kalktım gidiyorum derken beni hızla koltuğa fırlattı ama büyük bir hızla kalktim sonra önüme kollarına açarak set kurdu tekme atarak vurarak zorla kaçtım tam kapıyı açtım çıkıyorum derken arkadan uzandı ve kapıyı kapattı o ara kapının ustundeki anahtarı aldim elime, o anahtarı nasil sıktığımı asla unutmam. Bağıra çağıra zorla ciktim oradan, tenha bir sokak olduğu için hemen yukarıya çıktım müşterilerin olduğu yere bağıra çağıra ağlayarak anlattım, erkek kardeside oradaydı, adam arkamdan üst kata çıktı kardeşi kovaladı beni caddeye kadar bıraktılar, hemen sonraki gün okuldaki hocalarıma söyledim onlar ailemi çağırdılar ve hemen polise gittik anlattım şikayetçi oldum tutuklu yargılandı o süreçte işleri bozuldu ve yarıyariya battilar, tabi eve şikayeti çekmem için birçok kişi geldi para teklifinden tehditlere varana kadar birsuru sıkıntılı süreç yaşadım en son bir süreliğine yaşadığım şehri terkettim. Ha bu arada bana yardımcı olan ağladığımı bağırdığını gören kardeşi mahkemede gayet mutluydu yukarı çıktığında diye konuştu mahkemede,Allahtan kamera kayıtları vardı…