Kızlar düğün yaklaştıkça çok değişik psikolojilere girdim sanki evdekilere sırtımı dönüyormuşum gibi evimi ailemi bırakıp gitmek çok tuhaf geliyor 26 yılım burada geçmiş şimdi bambaşka hayata geçiş yapacak olmak çok zor nişanlımı çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama bu psikoloji çok kötü ne yapcam ben sizde böyle mi oldunuz düğün öncesi
Düğüne son 2 ay
Premsesss99 ben şuan bu duyguları yaşayan biriyim, ailemi çok seviyorum onlardan uzak olmayı hiç istemiyorum, onları yalnız bırakmayı hiç istemiyorum annem, babam bana hem ebevynlik hem de arkadaşlık yaptilar çok zor bi durum ama dediğiniz gibi bi yandan da sevdiğim insan var yıllardır birlikteyiz ve artık beraber bi hayat kurmamız gerekiyor. Olumlu düşünmeye çalışıyorum rabbim her şeyin sabrını veriyor özleminde sabrını verir , çok şükür hayatta ve sagliklilar bi şekilde kabullenmek gerekiyor. Acımızı veya derdimizi sürekli yanımızda taşırsak ne biz mutlu oluruz ne esimizi mutlu ederiz ne de anne babamızı o yuzden olumlu düşünmek lazım ki herkes yerinde mutlu olsun. Kimsenin aklı kimsede kalmasın.
@Premsesss99 evet aynen böyle hissettim. Hem mutlu hem üzgündüm. Ama sonra düşündüm. Annem babam ben evlensem mi mutlu olur evlenmesem mi diye. Evlenmesem mutsuz olurlardı kızımız bir yuva kurmalıydı kendi ailesi düzeni olmalıydı diye düşünürlerdi dedim kendimi öyle telkin ettim. Herkes üzülür çok normal şu an ama sonra alışıyor insan. Öyle düşünün. Evlenmeseniz belki de üzülecekler bir yuva kurmanızı isteyeceklerdi
Premsesss99 üzülme canım şimdi tabi ki bu psikolojiye gireceksin ailen senin mutlu olmanı ister Bunu unutma sen de tabii ki de onların mutlu olmasını istersin Eğer seviyorsan nişanlını Hiç kendinde üzüp yıpratma mutlu olmaya bak emin ol Bir hafta sonra falan Bu düşüncelerinden kurtulacaksın Hatta ailenin Evine gittiğinde kendini misafir gibi hissetmeye başlayacaksın Çünkü artık seni kendi evin olacak ve ona bağlanacaksın
- Düzenlendi
Premsesss99 Valla canım 3 senelik evliyim ailemden uzağım eşime de değer verir severim karşılıklı bir şekilde ama gel görelim ki bazen aklım ailemin evindeki günlerime kayıyor özlüyorum burda olmadıkları için çat kapıda gidemiyorum 🥹
Ben gelinlikle o evden çıkarken böyle hissetmemiştim şuan daha çok özlüyor üzülüyorum
bukii27 kız Allah’tan moral vercen haa
bukii27 hahah iste demeseydin kız kaygilancak şimdi ben kendi adıma şunu soyliyim hiç ağlamadım iyiki evlenmisim kendi yuvam düzenim var çok memnunum aile evine gidince kendimi misafir gibi hissediyorum evet bian once evime donmek istiyorum.
Premsesss99 aman eşinin ailesine karşı dikkatli ol. Linçci tayfa lincler belki beni ama bilemem iyi insanlardir belki ama seviyeni koy.. ooo ne tavsiyeler veririm sana şimdiki aklimla şuan nişanlı olsaydım ne güzel olurdu. Bu konuya nerden girdim şimdi sjdhsjdh
Premsesss99 evlendikten sonra hemen bu hayata alışırsın bu seferde. İnsan hemen uyum sağlıyor. Bende senin gibiydim son haftam son kahvemiz son banyo yapısım vs vs saçma sapan düşündüm halbuki ne sonu hahaha ailem şehir dışında bebeğimle gittiğimde bile hiç evlenmemişim gibi hissediyorum hahaha annemde hep öyle diyo