ESMERBOMBA_
Seni yeni evli sanıyorum ben bayağı olmuş demek ki kusura bakma en büyük kabahatli eşin ağızlarının payını vermediyse.
Görümcemin kızı..
ESMERBOMBA_ o sıpayı o hale getirende önce dede sonra anne babanne ve baba
Ben de bunu demek istedim aslında
lboncukannesi illaki demekki cocugun bildigi o. O yuzden elinden geldiginin fazlasini yapip gitmemek yada cok az ugrayip bahane bul kalk mis
Ben olsam görüşmem 🤷
Kekillikamisci bende öyle yaptım kestim alakayı daha yeni gördüm Hatta cocugu vr annesini iste oğlumun isimini seslenerek bağırıyor bende dönüp bakmadım bile oğlumuda içeri soktum direkt annesine de selam dahi vermedim
nurozttrk en iyisi 🤌
ikiprensesannes yok canım şükürler olsun 8 senedirde evim ayrı
Gittibimilyarlikmobilya yok canım 15 senelik evliyim büyük oğlum 13 yaşında küçük 3 yaşında
ESMERBOMBA_ ay iyi iyi öyle insanlarla ömür geçmez hadsiz ya ne olursa olsun sana vurma gibi hakkı yok tövbe tövbe okurken sinirim bozuldu yemin ederim
lboncukannesi valla çok sinirlendim. Herkesin çocuğu kendine. Aynı zamanda 8-9 yaşında bir çocuk ve küçüğüne zarar vermemesi gerektiğini bilecek bir yaşta. Elbette annenin de hatası var burada. Bence de görüşmeyin, ben de büyümüş de küçülmüş çocuklardan haz etmem. Aslında çok severim çocukları bir sürü kuzenim yeğenim var ama kendi evladım başka.. Bence biraz mesafe koyun yoksa eşinizle kardeşinin de arası bozulacak
@lboncukannesi O çocuğun yaptıkları gözümün çocuğunuza yaptıkları önüne geldi ben kendimi tanıyorum asla tutamam kendimi çocuğa kesin aşırı şekilde kızardım görümce birsey mi dedi onu da döverdim benim çocuğuma bir Allahın kulu çocukta dahil olmak üzere kesinlikle bir şey yapamaz Allah yarattı demem çünkü evi barkı yıkarım ateşe veririm hepsini
ESMERBOMBA_ ah şu erkekler hepsi aynı evet anneleri ama annelerinden ayrılamıyorsa evlenip başkalarının hayatını yakmamalı ya benim de oğlum var Allah izin verirse ona hep bunu aşılayacağım evlendiği zaman kopsun benden eşi ve çocuğu olsun
lboncukannesi ne o sana gelsin ne sen ona git görüşmeyin bu kadar basit abla ne yıpratıyorsun kendini eşinde farkında olanların anlatmaya göre görüşmek istemiyorum gelmesinler gitmeyelim de olsun bitsin vallahi çocuğa yazık benim kızıma öyle birşey yapacaklar var ya o görümceyi yerden yere çarparım çocuğa birşey yapmam çocuk sonuçta
lboncukannesi sizin durumunuzda galiba herkes ayni düsünürdü.. ama görümcenin bu rahatligi beni benden aldi asiri simartmislar kiz onlarida parmaginda oynatiyor muhtemelen..
Yilda 2 kerede olsa gitmeyin onlarida kabul etmeyin ortamlardada yan yana gelmeyin. Benim cocuguma yapilan bu haksizliga göz yumup hala kendi cocugunu savunan kisi isterse kendi ablam abim olsun yan yana bile gelmezdim cocugum onlardan kiymetli
- Düzenlendi
lboncukannesi Ben çocuklardan ziyade suçu siz yetişkinlerde buldum ,siz onlardan çocuk ,bu tavırlarınız o çocukları daha çok kavgaya sevk eder görüşmeyin çocuklar arası uyum sağlamaya çalışmak yerine daha çok körüklemişsiniz,anasınıfına,ilkokula çocuğunuzu verdiğinizde birçok olay yaşayacaksınız bu şekilde tavır takınırsanız çok sorun yaşarsınız onlar çocuk düzeni sağlayamıyorsanız görüşmeyin …
Cleopatra Biz yetişkinler? Şey yapayım o zaman bir daha zarar verirse eğer teşekkür edeyim. Parmağını değil de kolunu ısır diyeyim, sizin için bu tavrım uygun mudur? Güzel dille uyardık diyorum, ayrıca uyarmak dışında sergilediğim bir tavır gördünüz mü? Bağırmış mıyım? Dövmüş müyüm? Hakaret mi etmişim? Hayır yani ne yapmamı bekliyorsunuz? Küçük olduğunu söyledim, yapmaması gerektiğini söyledim, yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım daha fazla ne yapayım. Sizce de onunla uzun uzun konuşması gereken annesi değil mi? Herkes kendi çocuğundan sorumlu değil mi? Ben kızımın başkalarına zarar vermesini engelleyebilirim, gittiğim ortamda sürekli peşinden koşabilirim ama dibimizde oturan çocuğun parmağını oyun esnasında ısıran birine annesi yerine ben nasıl sahip çıkayım? Var mı şöyle beni aydınlatacak bir fikriniz? Zaten bu dediklerim 2 yıl içinde ara ara olan bir şey.. Sürekli aynı ortamda asla bulunmuyoruz. Senede 2-3 belki birbirimizin evine gidip geliyoruz, onun dışında mecburi ortak mekanlarda denk geliyoruz diye tüm yorumlarımda belirtmişim. Benim burada ki suçumun tam olarak ne olduğunu açıklar mısınız? Hayır yani körüklediğim nokta neresi? Sizin ana sınıfında yada ilk okulda çocuğunuzun boğazını sıkıp, kafasına vurup, parmağını ısırdılar ve siz sakin mi kaldınız. Şahsen ben okulda böyle bir durumla karşılaşsam sorun yaşamam, sorunun takendisi olurum. Ya yorumlarınızı empati kurarak yapın yada hiç yapmayın.
fatosz Bende aynı fikirdeyim, artık sabrım kalmadı gerçekten.
Moonlight_ Benim kızım yapmaz kafasında işte, normalde çocuklarını tekme tokat döver ama konu başkasının çocuğu olunca seslerini bile yükseltmezler şaka gibi.. Ben çocuğuma kıyıp bir tokat bile atamıyorum. Aklıma geldikçe, aklımı kaybediyorum.
Melaykeee Tamam güzelim 🌸
linairem Bende asla katlanamam ama Allah bir şekilde sabrını verdi ve nasıl oldu bunlara sadece kızarak kaldım bilmiyorum. İnsanın evladı söz konusu olunca beynine kan sıçrıyor.