Biz erkek tarafından bir şey istemedik. Zaten dugun senesi ev aldılar 3 sene önce 500 bin tlye. Sıfır evimiz oldu ya daha ne olsun. Dugunde de 4 bilezik 15er gramdan toplam 60 gram. Bir gelin tugrasi, tugrali küpe, tugrali Trabzon kelepcesi taktılar. Kendi annemler de 15er gramdan 2 bilezik, isimli kolye ve yarım altın taktilar. Anneannemler 15 gram bilezik takti bir de. Hepsi duruyor bunların çok şükür.

cerennnn canım 250 gramdı şuan üstüne ekleme yaptık bilmiyorum ne kadar oldu

cerennnn biz bir şey istemedik, on tane bilezik takılmıştı, on gramdan. Kolye, küpe, zincir beşi bir yerde ve tam altın vardı. Eşime de yine tam altın, zincir, künye takıldı. Çeyrekleri ve gramları unuttum sayısını. Zaten hepsini de iş amacıyla yatırımlık olarak değerlendirdik. (sadece bilezikler, çeyrekler ve tam altını)
Ve bu şekilde değerlendirmemiz bizim için çok iyi oldu.

cerennnn hiç birşey istemediğim. Ne yapabilirse ben hiç o kafada değilim. Kaynanam öbür gelinlerine 30 gram bilezik yaptı onun dışında brşey yapmadı. Banada 50 gram bilezik 10 gram künye. Toplam da 90grama yakın altınım vardı çeyrekler falan. Onlarıda sattım çeyrekler duruyor gittim kütçe altın yaptırdım. Çnkü bilezik falan sevmiorun

cerennnn toplam 200gr yaptılar ama gel görki hiçbiri kalmadı hepsi boraca harca gitti 😂

33 çeyrek 5 bilezik 12 bin gibi hatırlıyorum ben evlendiğimde 13 çeyreğim vardı bana ait takılan paraların ben masraflara sayılmasını istedim. Kayınbabamla konuştum o hepsi sizin
dedi ama ben o şekilde rahat edemem.Çeyreklerden de benim ısrarımla 7 tanesini aldı. Yakında düğünü olacak kişilere takmak için. Diğer altınları da (küpe yüzükvs. hariç) bizim için 1 sene sakladı sonrasında araba almaya karar verdik bize getirdi sağolsun

cerennnn yaptirdiniz derken nasıl yani anlamadim? Oyle herhangi birsey isteme olaylarindan hep nefret etmisimdir. O yuzden ne ben ne ailem sunu alin bunu alin lafini bile etmedik hiç. 2 bileşik taktı kayinvalidemler, bide beyaz altın set vardı, o kadar.

cerennnn
Hiç istemedim istemek bana ayıp geliyor su kadar altın yapın diye yapan kendi yapıyor zaten 😊 100 grama yakın bilezik altın kolye küpe seti bide osmanlı turalı gibi kolye takıldı

lidyaaa__ düğünden 2 gün sonra kaynana aldı benimkinide 4 tane adana burması hakkımız tabiki helal değil

5 tane bilezik küpe kolye yüzük takıldı bileziklerimin hepsi arabaya gitti