Kızlar dügününüzde ne kadar altın yaptırdınız.
Dügün altınlarınız
- Düzenlendi
cerennnn 100 gramdı ama ben yaptırmadım oğlan tarafı kendi yaptı ben miktar belirtmedim
cerennnn düğünüm olmadı nikah yaptık biz direkt kimse de altın takmadı ne kendi ailem ne eşimin ailesi sadece Bi kaç çeyrek ve 2020 yılın da 10 bine yakın para geldi bizde yedik onu eşimle yapacak birşey yok dedik 😂
250 Gr altınım var abim altın bileklik taktı o kadar
Ne kadar altınım var hiç bilmiyorum takmıyorum çok bişey yok zaten ama olanda borca gitti geri alacaklar
Yok canlar altın takı konusunda yüzüktür küpedir bilekliktir falan ziynet olarak🤗
cerennnn 2 bilezik dedim onuda almadılar 8 tane yarımlık taktı düğün gecesi aldılar kocamın arabasının borcu varmış ondan almışlar benim bu borçtan o güne kadar haberim yoktu tabi eşimle anası kavga edince sinirlendi eşim söyledi başka bırıne borçları varmış onu kapatmışlar hakkımı helal etmiyorum. Bu konuda hiç bilezik vs takamadım bekar kız gibi düğünlere gidip geliyorum bide diyor ki kv evin eşyası nı biz aldık ondan hakkın yoktu böyle bişey olabilir mi gerçekten 😅
cerennnn nişanda çerçeveli tam Reşat taktılar düğünde 10 bilezik 30 gr bir Trabzon seti,bir Reşat dizmesi yaptılar,düğünden sonra takılan çeyrekleri verip 3 bilezik daha yaptım günlük takmak için,günlük taktıgımda birsürü küpeydi bileklikti saymadım eşim özel günlerde hep altın alır,yatırımlık gözüyle 🤣 birde kendim hindt kolye ucu aldım 30 gr geçen kendime hediye bu kadar 🫣
- Düzenlendi
Neyse…
karamelek90 doğum günlerinde canın külçe altın çekiyor mu 😁
cerennnn 110 Gr bilezik, bi kelepçe, Reşat altınlı küpe, bir de milli gelin kolyemiz tuğralı 😂 5 bileziği satıp üstüne biraz da biz ekleyip direk araba aldım hiç affetmem 😼 4-5 ay önce onu satıp az daha koyup daha üst model araba aldım 🫣 geriye kalan takılarımı da özel günlerde kullanıyorum sadece 🙏🏻
cinkokarbonpil 🤣 yok valla bana kalsa bir buket gül alması yeterli,ama o hep düşünür sagolsun özel günlerde,sonuçta dara düşsek satarız gözüyle bakıyor,
karamelek21 e tabi canım sonuçta yatırım Allah tabi inşallah yaptırmasın da☺️
Deleted_15 araba samanı ait?