Uncle zeryaa canim yaa hep böyleydi bekarken çok önemsemedim 2 yıllık evliyim 2 yıldır burnuma buram buram geliyor taktığım içinde olabilir kışın bile terliyorum
zeryaa Uncle benimde doğumdan sonra olmaya başladı böyle çok rahatsız edici annemde emzirdiğin sürece olur bu hormonların düzenlene kadar dedi 🤦🏻♀️
Fatmanur1 Deotak krem deodorant bir nebze olsa da kokuyu gideriyor. Duştan sonra sürüyorum üzerine deodorant misss. 😂Ama duştan sonra sürmek önemli. Terin üzerine sürünce felaket. Gratisten alıyorum 25 lira gibi birsey
Eyluulkrg Karbonat öneririm yıllardır kullanan bir akrabam var çantasında falan tasiyor. Ter koku asla yapmiyo
Ezelinur Eyluulkrg bende karbonat kullanıyorum hem doğal hemde etkili her gün duştan sonra nemli koltuk altına pudra sürer gibi sürüyorum üzerine kıyafetimi giyiniyorum mis gibi asla koku olmuyor ama akşama etkisi geçiyor bazen o zaman da koltuk altımı sabunla yıkayım tam kurutmadan önce sürüyorum.
Ezelinur Baybymom temiz ve hafif nemli olacak koltuk altı pudra sürer gibi gibi sürüyorum toz şeklinde ve asla ter kokmuyor terleme oluyor doğal olarak ama koku olmuyor
Leondarling Uncle koltukaltı botox yapıldığını duymuştum terlemeyi kontrol altına alıyor ama kokuya karşı etkilimi bilmiyorum