Askkadini Amannnn yok anam Allah razı olsun benimkinden gece beni kaldırmamış bile kendi kendine ayak üstü sahur yapmış canım kocam bugün sahurda güzel bir masayı hakketti😂

Askkadini İşde asla 2 3çeşit yemez ailecek öyleler maksimum mesela pilav salata sulu bir yemek başka yok

bukii27 ben sahura kadar uyumadım sahur hazırladım yedik benimki her gece melemen istiyo o kadar poğaça börek yaptım gene menemen. iyyy geldi artık bana

Askkadini hahahaha benimkide sever ama hergün değil bende bugün pogaca yapıcm dolaba da atarım birde eşimin sevdiği tatlıdan yapam 😂

bukii27 ha sulu yemek varsa tamam bizdede öyle pilav yada bulgur yada şehriye salatası yada makarna sulu yemek salata çorba da arada yaparim

hvdclk
          Domates çorbası
          Etli, sebzeli güveç
          Pirinç Pilavı
          Güllaç

seza

Tavuk dolması nasıl yapılıyor canım tarif ver belki banada fikir olur ☺️

• seza bunu yanıtladı.
          • seza bunu beğendi.

seza

Ay çok canım çekti 🫠
            Teşekkür ederim canım ☺️

• seza bunu yanıtladı.
            • seza bunu beğendi.

hvdclk Etli fasülye, pilav, mor lahana salatası. Tatlı olarak kadayıf. Çorba yapıp yapmamakta kararsızım🥰

superisi_ Rica ederim gerçekten güzel oluyor.Annem pilavın içine kırmızı et koyar ama onu tercih etmiyorum 😄