Askkadini bukii27 ben sahura kadar uyumadım sahur hazırladım yedik benimki her gece melemen istiyo o kadar poğaça börek yaptım gene menemen. iyyy geldi artık bana
bukii27 Askkadini hahahaha benimkide sever ama hergün değil bende bugün pogaca yapıcm dolaba da atarım birde eşimin sevdiği tatlıdan yapam 😂
Askkadini bukii27 ha sulu yemek varsa tamam bizdede öyle pilav yada bulgur yada şehriye salatası yada makarna sulu yemek salata çorba da arada yaparim
seza superisi_ aa mutlaka denemelisin çok lezzetli oluyor 😄 Ben kuş üzümü fıstık koymuyorum 😊 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/tavuk-dolmasi-tarifi-videolu/ Ben dün akşam hazırlayıp dolaba koydum pratik oluyor 🫶🏻
karamelek90 seza bende bu tavuk dolmasını bulgurlu yapıyorum akşamdan dediğin gibi hazırlayıp yoğurtlu sosa yatırıyorum ertesi gün fırına atıp 1 saat geçkin kontrollü fırın poşetinde fırında pişiriyorum enfes oluyor tavsiye ederim😋
seza superisi_ Rica ederim gerçekten güzel oluyor.Annem pilavın içine kırmızı et koyar ama onu tercih etmiyorum 😄
Bonibon_ hvdclk Etli fasülye, pilav, mor lahana salatası. Tatlı olarak kadayıf. Çorba yapıp yapmamakta kararsızım🥰
karamelek90 Moonlight_ menüler harikada o tatlılar birgünde yeniliyormu sizde Bn revani yapacam komşulara vermesem 3 gün gider😂 ama Türk komşularım çok komşulardan veririm
Moonlight_ karamelek90 komsularads veriyorum askim yoksa bitmez iki kisi yiyor zaten oglum ve babasi🤣
seza karamelek90 aslında pirinç tüketmiyoruz biz sadece tavuğu doldururken yapıyorum.Bulgurla hiç denemedim nasıl oluyor?
karamelek90 hvdclk bende .Sulu köfte .saç tava .Mevsim salatası .havuç tarator .Ramazan pidesi .revani😋