Ramazan Menüsü 💐
hvdclk Ben günler öncesinden
Göceli yoğurt çorbası
Etli karışık kuru dolma
Revani
Salata turşu
Şeklinde bir menü planlamıştım.
Dün mangal yapmıştık köftemiz kaldı. O yüzden onu yarına erteleyip bugün kalan köfteyle islim kebabı hazırladım fırına vereceğim 15 dk sonra. Yanına da pilav, salata,turşu, revani. 😊
Hayırlı Ramazanlar herkese 🌙
Askkadini benimde sulandı acıktım 🤤 son bir saat kızlar
Smartlady küp küp dogruyorum canım patatesi soğanı yağda kavuruyorum salçasını da koyup kavuruyorum patatesleri içine atıp suyunu koyuyorum çocuklarım çok seviyor ♥️
Tonight_00 kız bu sulu yemek degilmii😂
seza çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim,benim eşimde pirinç pilavı yemiyor o yüzden kendimi bildim bileli hep bulgurla doldururum cnm
karamelek21 Teşekkür ederim önerin için.En kısa zamanda denenecek canım 🫶🏻
seza rica ederim bacım dene mutlaka ☺️😋😍
Her gün bir kişi iftar postu açsın.Fikir edinelim hadi kızlar elden ele 😂😂
kleopatranizzz sütlaç mı kapıdayım aç 🏃♀️
Rouge Hemde fırında 🥰 Hemmen açıyorum 🤣🏃♀️
kleopatranizzz fırında mıııııııı delirtme beniiiii😂😂😂🤤🤤🤤dayanamadıgım tek tatlı normalde hic aram yoktur tatlıyla ama sütlac bambaska eger tr de olsaydım ciddi ciddi sütlacla beni tüm forum kandırsa gel dese giderdim biliyor musun anonimmişiz bilmem neymişiz hic 😂
Rouge Ya o zaman trde olman varmışş yapar yapar çağırırdım,birde Bi güzel yaparım övmüş gibi olmayayım da 🤣🤣
kleopatranizzz tamam bitti artık geldiğimde sütlac yiyoruz😂😂
Rouge Ay seve seve yeriiz🥰
Smartlady yok canım çorba patates tanesi suyuna göre az oluyor annemde yapıyordu kaynanam da yapıyor yani sivasliyim meşhurdur burda
kleopatranizzz 🥰🥰❤️
Tonight_00 Bulgur da koyar mısınız içine annemler ince bulgur da koyuyor köy bulguru severim bende