Tonight_00 Smartlady küp küp dogruyorum canım patatesi soğanı yağda kavuruyorum salçasını da koyup kavuruyorum patatesleri içine atıp suyunu koyuyorum çocuklarım çok seviyor ♥️
Tonight_00 Smartlady yok canım çorba patates tanesi suyuna göre az oluyor annemde yapıyordu kaynanam da yapıyor yani sivasliyim meşhurdur burda
karamelek21 seza çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim,benim eşimde pirinç pilavı yemiyor o yüzden kendimi bildim bileli hep bulgurla doldururum cnm
Rouge kleopatranizzz fırında mıııııııı delirtme beniiiii😂😂😂🤤🤤🤤dayanamadıgım tek tatlı normalde hic aram yoktur tatlıyla ama sütlac bambaska eger tr de olsaydım ciddi ciddi sütlacla beni tüm forum kandırsa gel dese giderdim biliyor musun anonimmişiz bilmem neymişiz hic 😂
kleopatranizzz Rouge Ya o zaman trde olman varmışş yapar yapar çağırırdım,birde Bi güzel yaparım övmüş gibi olmayayım da 🤣🤣
TombulHatun Tonight_00 Bulgur da koyar mısınız içine annemler ince bulgur da koyuyor köy bulguru severim bende
Tonight_00 TombulHatun evet koyuyoruz ama çocuklarım sevmiyor öyle bulgurlu bulgursuz yapıyorum onlar için hatta kaynanamgil bu çorbaya ekmek aşı diyor sonradan kuru ekmek ve üzerine eritilmiş tereyağı döküyorlar