• Sağlık
  • Sizce antrenörüm (erkek) ile bunu paylaşmalı mıyım

Selam başta bir sorum olucak sporcuyum ve ayın 6 günü regl oluyorum ve ağrılı geçiyo antrenörüm çok anlayışlı sizce bu durumu onunla paylaşıp biraz daha az çalıştırabilir mi? Reglden utanan bi insan değilim ama bunu sadece antrenörümle paylaşmaktan çekiniyorum artık babam gibi oldu (haftanın her günü 4-5 saat antremanım var) önerileriniz nelerdir💕❤️

Pelinooo Merhaba..Tabiki soylemelisin bunda ayip bisey yok bide sporcusun yani anlayis gosterir.benim basima geldi soyluyordum ben rahat ol.esas sagligin cunki reql doneminde karin kaslarinin calistirilmasi sana zarar vere bilir.

Pelinooo
      Regl utanacağın ya da çekineceğin bir durum değil canım.
      Bir kere söyledikten sonra ikincisi o kadar tuhaf gelmeyecek sana. O yüzden bir kere dene mutlaka.
      Regl hastalık da değil. Kadın cinsiyetinin getirdiği gerektirdiği doğasında olan bir şey. Ne hastalık ne de kusur değil. Böbreklerin çalışıyor diye utanıyor musun? Hayır. O zaman rahmin çalışıyor diye de utanmıa kuzucum

KmalMusayeva bencedee normalde asla utanmam ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum yani konusunu nerde açıcam

sevincala normalde zaten hiç kimseden utanmam hatta gurur duyarım ama tek çekindiğim kişi antrenörüm nasıl söyleyebilirim yani siz olsanız nasıl söylersiniz

Pelinooo Antrenman başlamadan önce yanına gidip koç seninle bi şey konuşmak istiyorum müsaitsen de. o da konuşabiliriz dediğinde ben regl olduğumda çok ağrım oluyor ve o günlerde size söylesem biraz daha hafif bir program yapabilir miyiz de.o da tamam diyecektir.