Evde sadece ben oruç tutuyorum dün uyuyakalmışım tutamadım bugün kesin tutucam ama ne yiyeceğimi bilemiyorum tavsiye var mıdır?
Tek başınıza sahurda ne yiyorsunuz 🥲
Herkese ne hazirliyosam özenerek kendimede hazirlarim . Tekim die baştansavma yapmam kendimi ödüllendirim hatta 😁🌺
dertlimommy Yalnız da olsam en sevdiğim şeyleri üşenmeden hazırlar yerim. Eğer hazırlamak istemiyorum diyorsan yap bir tost yanına da çayını demle miiss
- Düzenlendi
dertlimommy akşam yiyip yatıyorum gece kalkıp su içerim yumurta haşlaması katmer tost
dertlimommy bende yalnızım şuan yedim yattım ama su içerim ezana kadar 10 litre sbsndjwsj
Sandviç yaptım kendime atom büyük yani dnssks
Çay
Muz
Çikolata yedim arkasına sekerim düşmesin diye yalan canım istedi nsnsjzdj
Yoğurt yedim
Su bide
Kekillikamisci İşde beni temsil eden yorummm😂
bukii27 tabiki 🤌🌺🌺😁
dertlimommy
Çikolata ekmek 🤤🙈 vazgeçemem hiç
Peynir ve çay ikili hep bunları hazırlarım değişmez sahur menümdr
dertlimommy yumurta ve yoğurt güzel gidiyo hem tok tutuyor
Ben tekken kendime poğaça yapmıştım ondan 4 5 tane yiyodum bide şu içip yatıyordum simdi eşimle tuttuğum için melemen yapıp kahvaltı hazırlıyorum çay bide sonra şu içip yatissss
Bende tekim bugün yumurtaları ekmek zeytin peynir marul domates kaymak:))
dertlimommy tek değilim ama tekte olsam canımın istediği herşeyi hazırlarım ilk gece canım menemen çekti kalktım yaptım 🌸
- Düzenlendi
dertlimommy bende tektutanlardanım.bugun patates haşlayıp patatesli pratik gözleme yapmayii düşünüyorum yufkadan. Bazen kahvaltılık tarzı, bazen patatesi küp küp doğrayıp kızartıp üstüne 1 yumurta kırıyordum geçen sene falan, bazen sigara böreği pogoca tarzı. Kafama ne eserse acikcasi🤣
Ay kızlar kusura bakmayın giremedim kaç gündür görmemişim yorumları ben toplu da olsak sahur kahvaltı tarzı sevmediğim için sanırım hazırlamak bana biraz zor geliyor 😢😅