Haftanın bomba magazin haberleri alalım 🤗🌺
Kekillikamisci nasıl kıyıyorlar kendine 🥺
Rouge bencede kerimcan meshur olmak için yaptı herşeyi rol yani mukreminde askere gidiyo zaten Ankara’ya 🤣🤣
Kekillikamisci katılıyorum çok haklı 👏
Rouge makarna aileceek kırmızı noktamız bizimde 🤣🤣 vallahi hayran kaldım ya keşke benim buyukannemde öyle olsaydı
Pinkoooo bencede 🤌🌺
Pinkoooo 🤷🤷🤷🤷🤷🤷 bilmiyorum ..
Kekillikamisci magazinle aram yok senin sayende gördüm bunladi suan 😂
Pinkoooo kız ben çok severim hergun bakarım ahsj kim nabmis kim ne demiş kim evlenmiş kim boşanmış . EBRU GUNDES 4.kez evlendi mesela geçen hafta Dubai’de 🙊🙊🙊❤️
Kekillikamisci bak ebru Gündeşi severim takip ederim bunu biliyorum 😂😂 bende eskiden arada takip ederdim de şimdi hiç fırsatım olmuyor
Kekillikamisci Magazin sayılır mı ? İnci tanelerindeki dilber ramazan boyunca dans etmeyecekmiş 😂😂😂😂erkeklerin gözü yaşlı
Nietzsche ya sen beni öldürecek misin tabiki sayılır 🤣 sunuda ekleyeyim birçok kişi örnek alıp iş basvurusunda bulunmuş gece kuluplerine o yüzden heran final yapabilirmis 🤷🤷🤷
Tutelimdenyurubenle yani tabiki farklı bı bakış açısı 🤌🤗
Tutelimdenyurubenle haklısın estetik botoks falan illaki vardır
Kekillikamisci niye final yapsın,sektör canlanmış işte 😂😂
Nietzsche RTÜK topluma kötü örnek diye düşünüyomus 🤷
Kekillikamisci onu baştan düşünseydi ,bu arada ben hiç izlemedim. Ne anlatıyor bilmiyorum . Neyse hadise de yeni sevgili yapmış . Ebru gündeş yeniden evlendi. 😂
Nietzsche bende hiç izlemedim .
Hadise’nin sevgilisi kimmiş merak ettim
Ebru gündeş 4.yu geçen hafta Dubai’de evledi 🤗🌺🤷
- Düzenlendi
Kekillikamisci ebru ne ara reza dan boşandı ya . Adam hapse girmemişmiydi ondan ayrılmamışlarmıydı unuttum 😂 ay sonra kocasının hadiseyle mesajları çıkmıştı . Acun bu sebeple hadiseyi osesten kovmuştu 😂
Nietzsche allahm allahm naslda takip ediyosuun 😁😁🧿