Rouge bukii27 dkdkdkd şaka maka bir yana bana birden ne oldu tabiki nezare degil tesadüf ama inanılmaz agırlık var😂1 saat uyudum ama nasıl tatlı nasıl tatlı bir uyku bilsen alarm kurmustum zar zor kalktım sabaha kadar uyurdum😂
BlackMambaa_ HurremSultan Tamam canım bakıyorum hemen şimdi Fiyat aralıgı vs iyi trendyol üzerinden şipariş oluşturayım
BlackMambaa_ HurremSultan Peki uzun süre kalıyor mu yoksa hemen bozuluyor mu akşama kadar götürüyormu aşkım
Smartlady HurremSultan kendiliğinden düz olan saçım ve ben guruptan ayrılalım @BlackMambaa_ 😁 @bukii27
bukii27 BlackMambaa_ benim kardeşlerimin ki aynı marka missss sabahtandır yaptım bozulmadı okadar elimle oynamama ve bağlamama rağmen kırmıyor misssss gibi ya
HurremSultan BlackMambaa_ çok güzel ben çok memnunum 😁 tabi terledigimde gece dipleri bozukuyor benim saçım cok birde kıvırcık😂😂
BlackMambaa_ bukii27 İşte Tam olarak bunu istiyorum bende dışarda saçım açıktır fakat bazen toplamak gerekiyor bir acıyorum tekrar bozulmuş halde buluyorum saçımı oda hoş olmuyor hali ile