Rouge bukii27 dkdkdkd şaka maka bir yana bana birden ne oldu tabiki nezare degil tesadüf ama inanılmaz agırlık var😂1 saat uyudum ama nasıl tatlı nasıl tatlı bir uyku bilsen alarm kurmustum zar zor kalktım sabaha kadar uyurdum😂
BlackMambaa_ HurremSultan Tamam canım bakıyorum hemen şimdi Fiyat aralıgı vs iyi trendyol üzerinden şipariş oluşturayım
BlackMambaa_ HurremSultan Peki uzun süre kalıyor mu yoksa hemen bozuluyor mu akşama kadar götürüyormu aşkım
Smartlady HurremSultan kendiliğinden düz olan saçım ve ben guruptan ayrılalım @BlackMambaa_ 😁 @bukii27
bukii27 BlackMambaa_ benim kardeşlerimin ki aynı marka missss sabahtandır yaptım bozulmadı okadar elimle oynamama ve bağlamama rağmen kırmıyor misssss gibi ya
HurremSultan BlackMambaa_ çok güzel ben çok memnunum 😁 tabi terledigimde gece dipleri bozukuyor benim saçım cok birde kıvırcık😂😂
BlackMambaa_ bukii27 İşte Tam olarak bunu istiyorum bende dışarda saçım açıktır fakat bazen toplamak gerekiyor bir acıyorum tekrar bozulmuş halde buluyorum saçımı oda hoş olmuyor hali ile
Smartlady bukii27 Ben internete uzun süredir almak istedigim şeyleri aldım çok mutluyum o konuda eşimin kartı sağolsunn😂😘