Artemisss 1prensesannesi çok şükür evliliğimden yana bir sıkıntım yok 2 çocuklu 4 kişilik mutlu bir aileyiz. 🥹🌺
llanjalee kleopatranizzz bahar geldi yaz da geliyo ya hepsi gezmelere gidecek tabi napsınlar burda 😍😅
llanjalee kleopatranizzz benim için ağaçlar çiçek açtımı bahar gelmiştir konu tartışmaya kapalı 😂 ve benim en ennnnnn en sevdiğim mevsim mis gibii bol çiçekli ilkbahar 💐🌺🥰
kleopatranizzz llanjalee Çiçekler ocak ayından itibaren açmaya başladı fjfjfj bu sene kışı yaşamadık ki zaten 😏oysaki en sevdiğim mevsim yağmurlu,kapalı,gök gürültülü ⛈️
Artemisss llanjalee yalnız ikinizin herkesten bağımsız özel alandaymış gibi sohbet etmeniz 😂😂😂 @kleopatranizzz
llanjalee Artemisss evet ya öyle oldu dimi ama böyle posta can veriyoruz ,kan veriyoruz bak 😜😂 bi ara burda postumu terkedin sohbetinizi başka yerde yapın gibi şeyler meşhurdu sende demezsin dimi öyle bişey şimdi🙈
llanjalee kleopatranizzz evet gidiyorum kocamın memleketini Nisan da ama bi gezeyim oraları ilk kez görcem 😍🙃
llanjalee Artemisss kleo her zaman ayrıcalıklıdır haklısın 😅 başkasıyla konuşsan kovalayacaktın herhalde biraz da öyle anladım dur gidip bi köşede bu duruma içleneyim ben 🥹