SMA hastasi Havva Nur’un 3. ve son valilik izni. Ramazan ayinda yapacaginiz 130 TL fitre bagisini bir evladin yasamasi icin bagislayabilir, onun umudu olabilirsiniz.

Valilik Onayli IBAN
TR290009901593356200100004
Aslan Koca

instgram.com/havvanurahayatol.yedek

SmsRet: HAVVANUR yaz 4607ye gonder B356

Böyle bir mesaj aldım destek olmak isteyen olursa diye buraya atmak istedim umarım işe yarar bir bebeğin hayatı kurtulur..🥹

Sabitleyin bu gönderiyi ramazan bitene kadar havvanurun parası çıkar inşallah ilacına kavuşsun yavrum

Keşke her sma hastası bebeğe ses olabilsek Ama olmuyor bazen istediğimiz şeyler..
    Kahve paranızı O masum canlara verin suçu günahları yokken acılar içinde kıvranıyorlar bunlar onu hak etmiyorlar
    Unutmayın o çocuk sizinde çocuğunuz olabilir lütfen..

BlackMambaa_ maaşım kalmadı artık herkese atamıyorum olabildiğime destek oluyorum bu ara instagramda sürekli karşıma çıkıyor smalı çocuklar çok üzülüyorum 😞😢

BlackMambaa_ sadece havvanur da değil yavrularım çok acı çekiyorlar aslında bitene kadar her kampanyayı takip etsek peridecek bebeklerimize umut olsak hiç kötü olmaz hatta mükemmel olur burda birisi toplamıştı o bebek kurtuldu çok şükür ölmeyi haketmiyorlar

BlackMambaa_ keşke devletimizde el atsa sma lı çocukları olan ailelere biraz maddi destek verseler, sosyal yardımda durumu iyi olan insanlar utanmadan destek alıyorlar onları bulsalar keşke ve onlara yapılan maddi yardımı Sma lı çocukları olan ailelere versler , Allah şifa versin inşallah bir an önce toplanır parası 💞

BlackMambaa_ kesinlikle devletin de el atması gereken bir konu bu ,o ailelerin evlatları için çırpınışları , o yavruların küçücük bedenlerinde hissettiği acı .. ilaçlarına kavuşmaları bu kadar zor olmamalı ,tedavileri ülkemizde de yapılabilmeli . Allah yardımcıları olsun hepsinin ,bizler görünce bile yüreğimiz dayanmıyor ama onlar bunu yaşıyor 🤲 elimizden geleni yapalım bu yavrucak için de 💐

Ask_hosmus
            Devlet bir ara yardım etmeye karar verdi fakat sonradan vazgeçti İlaç çok pahalı tek bir kişi ile toplanacak bir para Miktari değil
            Gerçekten onlar bunları hak etmiyor binlerce çocuk acı içinde kıvranarak ölüyor Onlar bunları hak etmiyor

llanjalee
            Yapaliriz Jale tüm peride toplansak
            30 TL atsak hepimiz Belki de işe yarayacak bir çocuğun hayatını kurtarmış olucaz belkide neden olmasın

llanjalee
              İnşallah aşkım vallaha bir bebeğe umut olabiliriz bir bebeği az cok demeden yaşatabiliriz gerçekten bunlar onları hak etmiyor bizim de çocuğumuz olabilirdi keşke hepsine gücümüz yetse de yardım edebilsek

cinkokarbonpil
                O çocuk senin benim de çocuğum olabilirdi
                Bizim çokça şükrettmemiz lazım Biliyorsunuz degil mi ?
                Gerçekten az cok demeden gönderin gönderelim onlar bu acıları yaşamak İçin çok küçük o küçücük bedenlere bu acılar cok fazla..

bukii27
                  Kurban olurum yüreğinize Hadi aşklarım Bir bebeğe bir aileye umut olalım ❤️🥹