llanjalee
Fazlasıyla var hepsine gücüm yetebilseydi keşke hiç düşünmeden tüm paramı verirdim
Ayrıca Dubai’de ki ilaç bence gereksiz bir pahalılık devlet yardım edecekti sonradan ne olduysa vazgeçti en çok bizim devletimizin el atması lazım ama ne yazık ki görmezden geliyorlar
SMa Havva Nur
bukii27
Tabiki öyle aşkım yapılan iyilik söylenmez ama bazen söylenmek gerekiyor insanların duyması İçin
Bu zamana kadar elimden geldiği kadar yolladım yollamaya devam edeceğim
Evlat acısının bir adı yok o aileler bunları yaşamayı hak etmiyor
Peride çiçeklerim Lütfen 🙏
Az çok demeden Minik Bebek Havva”ya Umut olalım küçücük bedeninde çok büyük acılar taşıyor ve binlerce onun gibi bebekler Büyük acılar çekiliyor Koşması oynaması gereken Çocuklarımız bebeklerimiz Kocaman bir savaş içinde Sizin de evladınız olabilirdi
Başkasının evladı diyip Geçmeyin lütfen 🙏
Bugün el ele versek para toplasak ve Bir hayat kurtarsak ne iyi olur degil mi
Bir 20 TL dahi gönderseniz Olur…
BlackMambaa_ aynen öyle maalesef yeterince farkındalık yok bence daha çok ses çıkmalı bu konuda özellikle medya da
llanjalee
İnan sosyal medya üzerinde kimsenin umrunda degil benim evladım degil diyip geçiyorlar
Ailelerin suratına kapılar kapanıyor dilenci deniliyor ne yazık ki bizim insanlarımız insan değil
BlackMambaa_ Allah bütün çocukları korusun tabiki destek oluyorum
cinkokarbonpil
Amin inşallah canım benim amin 🙏
Ne güzel Allah Razı olsun senden
BlackMambaa_ aslında zaman kötü kuzum biliyor musun sma lı bebeği için toplanan bağışları harcayan aileyi ? Haberlere çıkmıştı .. insanlar artık güvenemiyor kimseye ,bebeği acılar içindeyken tedavisini üstlenmek yerine bağışları harcayanlar oldu bu ülkede maalesef . Yani duygu terörü bu bence insanların iyi ve vicdani duygularını katlettiler
llanjalee
Evet Bir ara görmüştüm sma hastası bir bebek için para toplanıyor ve kendi öz annesi o paraları alıp kaçıyor sen nasıl bir annesin ?
Nasıl bir vicdan yoksunu insansın ya
Bazıları gerçekten duygu sömürüsü yapıyor çocuk üzerinden ama gerçek olan elbetteki var aşkım hepsi yalan degil sonuçta
BlackMambaa_ tabi tabi gerçek zaten çoğunluğu ,arada böyle çürük elmalar var sadece .. bu sebepten bu konuda devlet eli olmalı
llanjalee
Kesinlikle devlet el atmalı zaten kesinlikle katılıyorum yoksa bu iş böyle yürümez
BlackMambaa_ el kadar bebekler ailelerinin ve yabancı insanların merhametine kalmış durumda 😔 Allah yardımcıları olsun inşallah 🤲
BlackMambaa_ Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın anne olunca daha iyi anlıyor insan empati yapınca bile ne hale geliyoruz rabbim hepsinin şifasını versin
bukii27
Amin inşallah aşkım 🙏
BlackMambaa_ inşallah devlet bu işe el atar çocuklar iyileşir🌸
cinkokarbonpil
Devletin el atacağını zannetmiyorum yapmak isteseydi bu zamana kadar çoktan yapardı..
BlackMambaa_ umut işte o medeniyete erişilir mi bir gün diye
- Düzenlendi
Son yüzde ikisi kalmış haydi Kızlar yavrumuz kurtulsun hepberaber sevinelim
Nietzsche yaaa gerçektenmi kampanya bittikten sonra takip etmemiştim zamanında el koysalarda incinmese bu yavrucaklar ah 😢
Para toplanıyor tam herşey bitti derken çok geç oluyor😥
Minicik bedenlerine o kadar çok acı sığıyorki
Ailelerine o kadar çok çaresizlik yükleniyorki rabbim hepsinin yardımcısı olsun bi an önce bi çaresi çıksın şu illetin kimse ocağına düşmeden anlamıycak sanırım ama inşallah düşmez kimsenin ocağına çok zor rabbim dayanma gücü versin😓