BlackMambaa_ keşke devletimizde el atsa sma lı çocukları olan ailelere biraz maddi destek verseler, sosyal yardımda durumu iyi olan insanlar utanmadan destek alıyorlar onları bulsalar keşke ve onlara yapılan maddi yardımı Sma lı çocukları olan ailelere versler , Allah şifa versin inşallah bir an önce toplanır parası 💞

BlackMambaa_ kesinlikle devletin de el atması gereken bir konu bu ,o ailelerin evlatları için çırpınışları , o yavruların küçücük bedenlerinde hissettiği acı .. ilaçlarına kavuşmaları bu kadar zor olmamalı ,tedavileri ülkemizde de yapılabilmeli . Allah yardımcıları olsun hepsinin ,bizler görünce bile yüreğimiz dayanmıyor ama onlar bunu yaşıyor 🤲 elimizden geleni yapalım bu yavrucak için de 💐

Ask_hosmus
      Devlet bir ara yardım etmeye karar verdi fakat sonradan vazgeçti İlaç çok pahalı tek bir kişi ile toplanacak bir para Miktari değil
      Gerçekten onlar bunları hak etmiyor binlerce çocuk acı içinde kıvranarak ölüyor Onlar bunları hak etmiyor

llanjalee
      Yapaliriz Jale tüm peride toplansak
      30 TL atsak hepimiz Belki de işe yarayacak bir çocuğun hayatını kurtarmış olucaz belkide neden olmasın

llanjalee
        İnşallah aşkım vallaha bir bebeğe umut olabiliriz bir bebeği az cok demeden yaşatabiliriz gerçekten bunlar onları hak etmiyor bizim de çocuğumuz olabilirdi keşke hepsine gücümüz yetse de yardım edebilsek

cinkokarbonpil
          O çocuk senin benim de çocuğum olabilirdi
          Bizim çokça şükrettmemiz lazım Biliyorsunuz degil mi ?
          Gerçekten az cok demeden gönderin gönderelim onlar bu acıları yaşamak İçin çok küçük o küçücük bedenlere bu acılar cok fazla..

bukii27
            Kurban olurum yüreğinize Hadi aşklarım Bir bebeğe bir aileye umut olalım ❤️🥹

llanjalee
              Fazlasıyla var hepsine gücüm yetebilseydi keşke hiç düşünmeden tüm paramı verirdim
              Ayrıca Dubai’de ki ilaç bence gereksiz bir pahalılık devlet yardım edecekti sonradan ne olduysa vazgeçti en çok bizim devletimizin el atması lazım ama ne yazık ki görmezden geliyorlar

bukii27
                Tabiki öyle aşkım yapılan iyilik söylenmez ama bazen söylenmek gerekiyor insanların duyması İçin
                Bu zamana kadar elimden geldiği kadar yolladım yollamaya devam edeceğim
                Evlat acısının bir adı yok o aileler bunları yaşamayı hak etmiyor

Peride çiçeklerim Lütfen 🙏
                  Az çok demeden Minik Bebek Havva”ya Umut olalım küçücük bedeninde çok büyük acılar taşıyor ve binlerce onun gibi bebekler Büyük acılar çekiliyor Koşması oynaması gereken Çocuklarımız bebeklerimiz Kocaman bir savaş içinde Sizin de evladınız olabilirdi
                  Başkasının evladı diyip Geçmeyin lütfen 🙏
                  Bugün el ele versek para toplasak ve Bir hayat kurtarsak ne iyi olur degil mi
                  Bir 20 TL dahi gönderseniz Olur…

llanjalee
                  İnan sosyal medya üzerinde kimsenin umrunda degil benim evladım degil diyip geçiyorlar
                  Ailelerin suratına kapılar kapanıyor dilenci deniliyor ne yazık ki bizim insanlarımız insan değil