llanjalee
Evet Bir ara görmüştüm sma hastası bir bebek için para toplanıyor ve kendi öz annesi o paraları alıp kaçıyor sen nasıl bir annesin ?
Nasıl bir vicdan yoksunu insansın ya
Bazıları gerçekten duygu sömürüsü yapıyor çocuk üzerinden ama gerçek olan elbetteki var aşkım hepsi yalan degil sonuçta

BlackMambaa_ el kadar bebekler ailelerinin ve yabancı insanların merhametine kalmış durumda 😔 Allah yardımcıları olsun inşallah 🤲

BlackMambaa_ Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın anne olunca daha iyi anlıyor insan empati yapınca bile ne hale geliyoruz rabbim hepsinin şifasını versin

Son yüzde ikisi kalmış haydi Kızlar yavrumuz kurtulsun hepberaber sevinelim

Eskobar canım seni üzmek istemem ama Göktuğ bebek vefat etti. Parası toplandı ama bağışıklığı ilacı almaya yetmedi. Benim için de bir yıkım olmuştu .

Nietzsche yaaa gerçektenmi kampanya bittikten sonra takip etmemiştim zamanında el koysalarda incinmese bu yavrucaklar ah 😢
        Para toplanıyor tam herşey bitti derken çok geç oluyor😥
        Minicik bedenlerine o kadar çok acı sığıyorki
        Ailelerine o kadar çok çaresizlik yükleniyorki rabbim hepsinin yardımcısı olsun bi an önce bi çaresi çıksın şu illetin kimse ocağına düşmeden anlamıycak sanırım ama inşallah düşmez kimsenin ocağına çok zor rabbim dayanma gücü versin😓

Eskobar amin Allah ailelerine sabır versin . İnanılmaz zor bir süreç . O kadar sevindik gıdım gıdım toplandı . Sonrası hüsran . Babasının üzüntüsünü tahmin bile edemiyorum. İnşallah bundan sonraki bebekler şifa bulur ,biraz imkansız ama inşallah sgk bu ilacı ödeme listesine alır.

Eskobar inanır mısın her hastaya karşı böyleler. Geçen postta bahsetmiştim. Babam malesef kanser hastası. Doktorun önerdiği ilaç 65 bin tl ve bu tek dozu . Sgk karşılasın diye avukat tutup dava açtık. İnsanların derdi yetmiyor bir de böyle şeylerle uğraşıyorlar. Ne acı

Nietzsche rabbim hepinizin hepimizin yardımcısı olsun inşallah burdada ilaçların bazılarını karşılamak istemiyorlar artık tabi buranın imkanları biraz daha iyi ama gittikçe zorlaştırmaya çalışıyorlar

Eskobar amin . Durumu normal ya çok şükür . Babam çalışırken öğrendi hasta olduğunu. Yani öyle hastalık dıştan belli değil . İnşallah da olmaz ve tamamen kurtulur . Şuan ilaçları alıyor işte