llanjalee
Evet Bir ara görmüştüm sma hastası bir bebek için para toplanıyor ve kendi öz annesi o paraları alıp kaçıyor sen nasıl bir annesin ?
Nasıl bir vicdan yoksunu insansın ya
Bazıları gerçekten duygu sömürüsü yapıyor çocuk üzerinden ama gerçek olan elbetteki var aşkım hepsi yalan degil sonuçta
SMa Havva Nur
BlackMambaa_ tabi tabi gerçek zaten çoğunluğu ,arada böyle çürük elmalar var sadece .. bu sebepten bu konuda devlet eli olmalı
llanjalee
Kesinlikle devlet el atmalı zaten kesinlikle katılıyorum yoksa bu iş böyle yürümez
BlackMambaa_ el kadar bebekler ailelerinin ve yabancı insanların merhametine kalmış durumda 😔 Allah yardımcıları olsun inşallah 🤲
BlackMambaa_ Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın anne olunca daha iyi anlıyor insan empati yapınca bile ne hale geliyoruz rabbim hepsinin şifasını versin
bukii27
Amin inşallah aşkım 🙏
BlackMambaa_ inşallah devlet bu işe el atar çocuklar iyileşir🌸
cinkokarbonpil
Devletin el atacağını zannetmiyorum yapmak isteseydi bu zamana kadar çoktan yapardı..
BlackMambaa_ umut işte o medeniyete erişilir mi bir gün diye
- Düzenlendi
Son yüzde ikisi kalmış haydi Kızlar yavrumuz kurtulsun hepberaber sevinelim
Nietzsche yaaa gerçektenmi kampanya bittikten sonra takip etmemiştim zamanında el koysalarda incinmese bu yavrucaklar ah 😢
Para toplanıyor tam herşey bitti derken çok geç oluyor😥
Minicik bedenlerine o kadar çok acı sığıyorki
Ailelerine o kadar çok çaresizlik yükleniyorki rabbim hepsinin yardımcısı olsun bi an önce bi çaresi çıksın şu illetin kimse ocağına düşmeden anlamıycak sanırım ama inşallah düşmez kimsenin ocağına çok zor rabbim dayanma gücü versin😓