Kekillikamisci nurozttrk e aynısı askm bu benimkinin 😜😜🤣 sen daha detaylı anlatmssjn ben yazmaya erindim 👻👻👻
nurozttrk Kekillikamisci senin yorumunu görmedim ben ansnsjak direkt jeleninkini görünce yazayım dedim
llanjalee Eskobar hazır pastabanlar satılıyo ya hani onu kalıp olarak kullanıyorlar dur video bulursam atayım 🙃
llanjalee Eskobar heh aynen 😋 Açılıyorsa bunun gibi ama beyaz çikolatadan ve güzel bi krema tarifiyle denemek istedim
llanjalee Eskobar bakalım bende becerebilecek miyim ya o kaptan çıkarsa sağ Salim tadı olur bence ,buldum bi pastacı kreması youtubedan hazır dinleniyo şimdi dolapta 🥰 burda deneyenlerden istedim ama dayanamadım yaptım sonuca bakcaz
llanjalee Eskobar ayyyyy onu unuttum ben özür dilerim ya canın çekti mi çektiyse ye kız bugün mümkünse lütfen 🥹🥺 vallahi unuttum senin hamişliğini birde youtubedan attım hiç utanmadan kına beni nolur 😔🥹
llanjalee Eskobar ay ne bilim böyle pasta diye satılan küçük paketli kekler falan oluyo ya eskiden de vardı peki diye markası hatta bilir misin bilmem tabi 🙈😂😂 peki pekiiii anladım diye bi reklamı vardı 😂 uf neyse valla hamiş lütfen pasta falan aşerme aşerirsen de ye emi 🥰