momkimom Artemisss benim istediğim krema da bu dışını kremşantiyle kaplıyordum ama içindeki krema bir zamandan sonra salıyordu kendini dışı için buttercrema güzel oluyor diyorlar o zaman tam bi butik pasta ürünü oluyor masterchef burcu tarifini vermişti.
Artemisss momkimom ben onları pek bilmem bir çok tarif denedim ama tadıyla her şeyiyle bu kremayı tek geçerim mutlaka dene o yüzden pişman olmazsın püf noktalarına dikkat et yeter
kleopatranizzz Artemisss knk wpye mi gelsennn artikkk???? nereden getirdim seni buraya beni unuttunn🔪🔪🔪
Artemisss llanjalee yaaaa olsun eminim beceremediğini düşündüğün şey bile çok lezzetli olmuştur 🤍 benim hem merakım var hem çocukların doğum günü pastası dışarıda çok maliyetli oluyor diye kendi kendime yapmaya başlamıştım 😂😂
llanjalee Artemisss aslında çok güzel bi hobi bence ben de bişeyler denemeyi çok seviyorum bazen oluyo bazen de olmasa da olduruyorum işte 😂 iyiydi ya yedik suan hala yaşıyoruz ölmedik dur bakalım 😅😅
Artemisss llanjalee dimi kendisi burada iki lafın belini kırarken sorun yok bana gelince ambargo ahahaha 😂😂
llanjalee Artemisss paylaşamicaksa getirmeyecek kankasını buraya arkadaş işte o kadarrr @kleopatranizzz 😛😅😂😂😂
Artemisss momkimom bazen kendim yapıyorum bildiğimiz klasik pandispanya aynen bazen de acelem olunca hazır pasta keki alıyorum