llanjalee kleopatranizzz valla mı kız iyi bari şimdi mübarek günlerde hiç bişey görmek istemiyorum zaten 🙈😂
Bsrkaya Askkadini Kadın dediğin öyle olmamalı yaa o kadın değildir bence 😂 kadınsa bile değildir yanii benim gözümde kadın dediğin zarif olur zerafetli kibar ince olur oyleee kadın mı olur 😂😂
Bsrkaya Zamansiz_ Aayyy ne atıyorlar ki diye sormaya korktum suaan 😂 aayy utanmazlar pislerr manyak mi bunlar tövbe tövbe 🤦🏻♀️
llanjalee Zamansiz_ öyle oluyor gerçekten bi uyanıyoruz maratona başlıyoruz bi bakıyoruz gece olmuş 🙃
Nietzsche Smartlady fotoğrafların kendilerine ait olduğunu mu düşünüyorsunuz 😂internetten bulup atıyorlar
Zamansiz_ Bsrkaya aynen oyle asla boyle birsey dusunmezdim allah modlara sabir versin gorduklerini unutmayi nasip etsin🥲😂😂
nurozttrk Bsrkaya aşkım birde ben ilk gördüm direkt açtım karşıma çıktı bastım küfürü kocamda yanımdaydı elin adamının şeyi ekranda kocaman
abasiyanik nurozttrk vallahi aynısını yaşadım çay içiyorduk bi baktım adamınki eşim yanımda panikledim elim ayağıma dolaştı 😂😂😂